George Soros vunnit stort på Brexit, svepskäl att trigga del 2 i finanskraschen?

2016-06-27 21:36

källa

George Soros är Rothschild bulvanen som 1992 knäckte den svenska kronan och det brittiska pundet med naken blankning, en kriminell metod som borde vara förbjuden över hela världen och inte bara inom EU. För att skrämma engelsmännen att inte rösta för Brexit hotade Soros, att detta skulle medföra en Black Friday, med vilket han pekade på dåtidens största börskrasch 1929 i New York, som inscenerades av Wall Street bankerna själva, bl.a. för att knäcka Ivar Kreuger. Detta ledde då till världens största depression.

Om Soros även syftade på Brexit inom fotbolls EM (GRATTIS och TACK Island!) förtäljer inte historien.

Han hotade även med att en vinst för Brexit-sidan skulle göra några få väldigt rika och de flesta fattigare:

A vote for Brexit would make some people very rich – but most voters considerably poorer." skrev han i The Guardian enligt The Independent.

Så blev det också, börserna rasade världen över och George Soros blev ännu rikare. Han hade bl. a. investerat i guld och guldgruvan Barrick Gold. Guldpriset rusade i höjden efter Brexit med högsta nivån sedan mars 2014.

Det finns dock ingen ekonomisk logik i att börserna rasar efter Brexit. En sådan händelse har aldrig ägt rum i historien och därför kan ingen förutsäga hur ekonomin påverkas. Det är fullt möjligt att Englands och/eller Europas ekonomier förbättras, då diktaturen i Bryssel och annat elände därifrån förhoppningsvis minskas. Om England blir av med parasiterande EU- och andra migranter kan det bli en stor ekonomisk uppsving för landet. Om världens finanscentrum flyttar från London till Frankfurt eller Luxembourg, kan Tyskland och EU profitera stort.

Vi får helt enkelt avvakta och se vad som sker och inte måla den ekonomiska fan på väggen redan nu utan facit i handen. Börser och guldpriser går lätt att rigga och har alltid riggats, så som storfinansen önskar det.

England betalade ungefär lika mycket till EU som de fick tillbaka i subventioner, så den aspekten är neutral för den ekonomiska utvecklingen. Och varför skal hela världen och inte bara Europa beröras negativt av Brexit?

Det är mycket mera sannolikt att den internationella finansmaffian utnyttjar Brexit som svepskäl för sina misslyckanden. De vet att världens finanssystem är ett gigantiskt pyramidspel som måste krascha med matematisk nödvändighet. Då de är kontrollfreaks, vill de ha en kontrollerad kollaps, som i september 2008, när de lät Lehman Brothers krascha medveten, då någon skulle offras och just detta bankhus var en obehaglig konkurrent till Goldman Sachs och hade mest Europa-handel, så att viruset kunde snabbast sprida sig till Europa.

Förmodligen startar nu del 2 av den kontrollerade finanskraschen.

Sista filmen är rolig!

Läs även:

Haaretz Confirms: Britain Has Been Operating As An Israeli Puppet Within The EU

"The Israelis have started to recognize that the Jewish State: “has lost a significant asset in the European Union…, Britain leaving would not serve Israeli interests, especially on the Palestinian issue.”

Annat skakande om Brexit på White TV:

Did MI5 murder Jo Cox, like Mossad Sweden's Foreign Minister Anna Lindh?

Bra Brexit film som läser lusen av EU-diktaturen;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.