Polska plankraschen i Smolensk liknar Estonia-mörkläggning

Wednesday, 31 October 2012 15:24

Den 10 april 2010 kraschade ett polskt Tu-154 plan med hela den polska regeringen ombord nära Smolensk, där de skulle delta i en minnesstund för de 20 000 polska officerare, som 70 år tidigare massmördades av Stalin i Katyn under WWII, vilket länge felaktigt har skyllts på Hitler trots solklara bevis att han var oskyldig. Putin gillade inte att Polen lät USA placera missiler i Polen.

Putins skörd?

Vakna personer förstod snabbt, att flygplanskatastrofen, där 95 personer omkom, inte var en olycka. Igår kom nya polska uppgifter, att experter hittade sprängämnen på delar av planet, vilket förnekas även av polska myndigheter. Vad har de för motiv? Har Putin betalat för att Polen skall tiga? Precis som Ryssland fick enorma pengar av USA för att tiga om Kursk?

Varför sköt sig en polsk åklagare mitt under sin presskonferens där han redogjorde för fallet?

Varför hittades en sprucken nit i ett av offren, som exhumerades nyligen? Enligt Boeing experten Waclaw Berczynski är detta ett entydigt bevis, att planet sprängdes.

Varför mördades nyckelvittnet i fallet, 42-årige flygingenjören Remigiusz Mus, den 29 oktober 2012?

Varför mördades kameramannen som tog färska bilder från nedslagsplatsen den 10 april 2012, se filmen i slutet på David Ickes intervju?

polsk minnesstund 4 månader efter det andra värsta massmordet på polsk elit i Ryssland

Fallet påminner mycket om Estonia-katastrofen, där odetonerade bomber hittades men förnekas av myndigheter och folk försvinner eller dör på löpande band.

Kolla på den polska experten Dr. Kazimierz Nowaczyks utredning, som tydligt visar, att planet sprängdes.

 

You must be logged in to comment.