Hade Ivar Kreuger fått leva hade andra världskriget sannolikt aldrig inträffat, han var den största och mest betydelsefulla svensken under hela 1900-talet

Saturday, 20 January 2024 15:28

 

Johan Nordquist skrev idag på FrihetsNytt en mycket modig artikel om många av Illuminaternas konspirationer. Han börjar med Kreugermordet.

"Kreuger, som kring 1930 var världens mäktigaste finansiella organisation, större än till och med J.P Morgan, hade räddat Frankrike undan Kommunism 1927 genom ett lån på 75 millioner dollar och var nu på väg att rädda Tyskland undan kaos med ett lån på 125 millioner dollar. Men de skulle ju spräcka planerna på Illuminatikultens andra världskrig. Därför måste han elimineras, är en av slutsatserna i boken, som är mycket noga dokumenterad, till skillnad från många propaganda alster.

Hade Ivar Kreuger fått leva hade andra världskriget sannolikt aldrig inträffat. Att han var ett hot mot Illuminatis planer var uppenbart. Han var en unikt ärlig person och oerhört respekterad i hela världen. De mord, karaktärsmord och plundring han och hans företag utsattes för är helt groteskt. Hans företag var inte alls på obestånd, allt påhittat för att kunna plundra hans företag och svartmåla honom som bedragare.

Jag vill påstå att han var den största och mest betydelsefulla svensken under hela 1900-talet. Det är en vidrig skamfläck för Sverige som vittnar om vidsträckt korruption i hela den politiska-, juridiska-, företags- och medie- eliten, som lät detta ske." (Fet stil genom WTV)

WhiteTV håller helt med om den bedömningen. Även idag nästan hundra år efter Kreugermordet den 12 mars 1932 ljuger fulmedia om att Ivar Kreuger skulle ha begått självmord och att han skulle ha varit en mycket suspekt person. Detta beror på att häradshövdingen Marcus Wallenberg gav order till Kreugermordet så att han kunde råna Kreugerimperiet vilket gjorde Wallenbergs till Sveriges och ett av Europas rikaste familj. Det är bl a Wallenbergs som censurerar Sveriges media ännu idag. Häradshövdingen Marcus Wallenberg kallades i den innersta kretsen för den Stora Krokodilen, d v s en Reptiloid gömd bakom en människokropp, en s k Anunnaki.

 

https://youtu.be/ObImGZWRXWk?si=VqgfYetFlQ2vtSbs

 

 

 

You must be logged in to comment.