Maria Rashidi har rätt: "feminist"regeringen finansierar jihadister, Bah Kuhnke dålig karma

Thursday, 15 March 2018 21:31

källa; Sverige kunde inte skydda Maria Rashidi från sin iranska make att kasta saltsyra i hennes ansikte

Idag hade Aftonbladet en modig debattartikel från Maria Rashidi. Hon blev litet känt för sitt hemska öde. Då hon begärde skilsmässa från sin iranska man i Sverige i mitten på 1990-talet anlitade han en annan iranier som kastade saltsyra i hennes ansikte så att hon fick opereras minst 80 gånger. Hon fick erfara vad fanatiska muslimer är kapabla till. Den svenska polisen släppte båda gärningsmännen efter gripandet så att de kunde rymma till Iran!

De ställdes aldrig inför rätta i svinstian Sverige.

Demokratiminister Alice Bah Kuhnke blundar för hets mot folkgrupp och stöd till jihadister

"Gång på gång kommer avslöjanden om att vissa moskéer ägnar sig åt att stödja jihadister och sprida förakt mot kvinnor. ......

både utländska och inhemska hatpredikanter kör sina föreläsningsturnéer i svenska moskéer. Det är fritt fram för hets mot folkgrupp, mot homosexuella och kvinnor vilka ska beslöjas och oskuldskontrolleras. Det pågår en bred kamp mot demokratin och kvinnors rättigheter med stöd av skattepengar ....

Zakine Madon skriver att barn i Mevlana-moskén i Rinkeby har fått be för de turkiska styrkornas seger som krigar mot kurderna. Den turkiska presidenten Erdogan verkar styra vissa moskéer i Sverige.

Vår feministiska utrikesminister kommenterar inte heller när Erdogan basunerar ut att ”jämställdhet är mot naturen” och håller tyst även när kvinnor som tar av sina slöjor fängslas i Iran. Den feministiska regeringen vänder bort blicken när brott begås i namn av kultur och religion. "

Det är Alice Bahr Kuhnkes departement som finansierar sådana moskéer.

Maria Rashidi skriver vidare: "Och den andra frågan, borde inte dessa medeltida gruppers ledare i dessa moskéer som i dag uppbär statsbidrag avkrävas ansvar för hets mot folkgrupp, krigspropaganda och stöd för terrorverksamhet?

När pastorn Åke Green hetsade mot homosexuella ställdes han inför rätta. Han var svensk. Men gömmer man sig bakom den ”mångkulturella” fasaden så går det bra med hets mot folkgrupp och ren könsrasism."

När det gäller jihadister ser det korrupta svenka åklageriet genom fingrarna men mot folk som blivit överfallen av kriminella invandrare från Menaländerna och som protesterar därefter på FB mot Sveriges skandalösa migrationspolitik, blir det husrannsakan, sex polisförhör och åtal med krav på fängelse för "hets" mot folkgrupp.

"När makthavarna inte lyssnar måste jag fråga var de tunga journalisterna finns som kräver att en demokratiminister som skickar pengar till krigshetsare och kvinnohatare bör avgå?

I en demokrati får man säga vad man vill – men att stödja jihadanhängare och kvinnohatare med skattepengar är ändå att gå för långt. Särskilt för en regering som är så förtjust i att kalla sig för ”feministisk”."

avslutar Maria Rashidi sitt debattinlägg på AB idag. Hon har så rätt!

Alice Bah Kuhnke har lastat mycket dålig kharma på sig.

 

You must be logged in to comment.