Mind Control äldre än mänskligheten

Saturday, 15 February 2014 15:44

källa

Stewart Swerdlow var med i det berömda Montauk-Project under 1970- och 80-talet. Där fick han titta bakom kulisserna och lyckades befria sig för att kunna varna mänskligheten. Tack Stewart för ditt mod! Han är en mycket pålitlig och värdefull källa. Han förklarar i den här föreläsningen historien om mind control / tankekontroll. I det gamla Egypten och Rom fanns redan grymma metoder att underkasta människor för tankekontroll. I Tibet borrade makthavarna upp pannan hos en levande människa för att komma åt tallkottkörteln, så att den kunde aktiveras för mind control. Denna metod vållade fruktansvärda smärtor. Tibet har alltid varit förknippat med extremt omänskligt förtryck.

Tidigare användes mest tortyr, droger, ritualer, musik/trummor och kroppslig stympning för mind control (har omskärelse med det att göra?) Sedan började Illuminaterna under 1930- och 40-talet använda teknologi i form av implantat/chip och strålning. Koncentrationslägren i Nazi-Tyskland och Japan lämpade sig utmärkt för omänsklig forskning.

Stewart Swerdlow bekräftar att en av Nazisternas vidrigaste personer, dödsängeln från Auschwitz, Josef Mengele, fick anställning i USA under Project Paperclip, där han under pseudonym Dr. Green kunde fortsätta med sina oförställbar grymma människoförsök.

Swerdlow avslöjar också att Sverige tidigt blev ett centrum för hemska försök med barn och vuxna i samband med tankekontroll / hjärnkontroll. Norge var också med.

Anförandet är från 2002 eller tidig 2003. Publiken oroar sig redan då över alla hemska chemtrails över USA.

Mycket sevärd föreläsning:

Se även på White TV: Tunga norska Mind Control bevis att fjärrstyrnings-elektroder har opererats i folks hjärnor;

Tankekontroll/Mind Control introduktion av Lars Drudgaard;

Human Guinea Pigs: History of US Mind Control;