Henning Witte behöver 250 000 kr för att inte bli hemlös, Skatteverket kriminell

Thursday, 28 January 2021 15:48

Jag, Henning Witte, var tvungen att sälja min fina bostadsrätt med sjöutsikt på Gärdet i Stockholm 1999 för att inte gå i konkurs, Nödläget uppstod efter att Björn Hygstedt från SvD hängde ut mig på första sidan med bild, två dagar i rad under en helg i början av februari 1999. Då hade jag dristat mig att publicera två bilder från det officilella videomaterialet som vi hade köpt från Estonia-haverikommissionen JAIC som visade två bomber på Estonias skrov som inte hade smällt av. Se bilderna nedan:

vänster; engelsk sprängladdning hexakomposit på Estonia-bogrampens babordsida, som av misstag (förmodligen MI6) inte smällde av som de andra som orsakade att bogvisiret föll av nästan helt;

höger: handgjord sprängladdning på babordssidan nära däck 5 som inte gick av, kanske också MI6

Tro inte att SvD publicerade dessa explosiva bilder, nej de mörklades av samtliga svenska fulmedia, utan istället fick jag åka gatlopp med lögnaktiga argument att jag skulle vara en skattebrottsling, allmänt oseriös och misskött Estonia-processen i Paris. Jag har aldrig blivit dömd. Denna offentliga avrättning blev mitt livs största chock. Jag trodde aldrig att sådant skulle vara möjligt. Ljuga så fet och komma undan med det.

Som över en natt förlorade jag samtliga svenska uppdrag och mina klienter. Alla hade gaddat ihop sig emot mig. Det blev en ekonomisk braksmäll som jag aldrig har hämtat mig ifrån. Även Handelsbanken ville anklaga mig med lögn att jag skulle ha tvättat pengar. Istället hade jag hjälpt min far att placera pengar i Norge med hjälp av Handelsbanken. Jag hade då dock tur att chefen för Handelsbanken Norrmalmstorg ställde sig skyddande framför mig, så att jag i alla fall fick behålla konton och ett betalkort privat. Alla kreditkort drogs dock in.

Efer försäljningen av bostadsrätten fick jag bo i andra hand i Stockholm, då ingen bank ville låna mig pengar trots att jag inte hade en betalningsanmärkning. Jag fanns med på deras ökända svarta lista som är olaglig.

Sedan 2007 hyrde jag hos en f d flickvån till mig hennes hyresrätt i Stockholm i andra hand, som hon behövde sällan då hon bodde i England och även Arabemiraterna. Hon var en av mina bästa vänninor och ett mycket fint stöd för mig.

Under sommaren 2019 förvandlades hon plötsligt till en av mina värsta fiender utan någon som helst anledning. Jag låg t o m inte efter med hyran, vilket hon brukade acceptera. Förmodligen hade en av underrättelsetjänsterna, förslagsvis MI6 eller Mossad, utpressad henne eller utsatt henne för mind control. Hon gick inte att känna igen, bytte lås till vår lägenhet och slängde ut mina möbler på gatan där de tog allvarlig skada. Detta var kriminellt, då hon inte hade en dom eller ett beslut från Kronolle (KFM).

Hon betonade hånande att jag ju kunde gå till hyresnämnden men att de hade en väntetid på ca. 1,5 år. Varken domstolen eller KFM hjälpte mig. Tvärtom, skandaldomaren Maria Hölcke från Anna fallet hämnades mot mig för min kritik mot henne på Nätet och lät mig förlora i Stockholms tingsrätt på ett skandalöst sätt.

Då hade jag bara min underbara stuga i Rejmyre kvar att bo i.

Men under hösten 2020 beslutade KFM att utmäta stugan, främst för en uppdiktad skatteskuld på ca. 250 000 kr. Jag skrev då e-mejl till Skatteverket (SKV) och bad om en kopia av taxeringsbeslutet, som förmodligen är en skönstaxering, men fick inget svar, trots påminnelse.

Jag gick sedan tre gånger till SKV:s kontor på Regeringsgatan i Stockholm och bad den trevliga personalen där att fixa en kopia av skattebeslutet som ligger till grund för tvängsförsäljningen av mitt sista hem. Men trots intensivt letande kunde de inte hitta skattebeslut som motsvarade 250 000 kr. Noll, inget!

Då överklagade jag KFM:s utmätninsbeslut hos Linköpings tingsrätt. Men deras rådman Helena Lindén lät mig förlora. Det spelade ingen roll för henne att det inte finns ett skattebeslut som ligger till grund för tvängsförsäljningen av mitt enda hem. Helena Lindén verkar vara helt oduglig som domare!

När jag 2017 hade problem med en uppdiktad skatteskuld, som dock vunnit laga kraft efter att korrupta förvaltningsdomstolar bekräftade den, så kontaktades jag av en snäll dam hos KFM in Linköping som undrade hur jag ville betala min skuld. Hon hotade med möjligheten av tvångsförsäljningen av stugan men föreslog en avbetalningsplan på flera månader, som vi enades om och som jag följde noga.

Men den här gången hörde ingen av sig från KFM utan de överföll mig med tvångsförsäljningen som ska äga rum redan den 17 februari 2021. Jag bad då om en avbetalningsplan men vägrades med svepskäl. Nuförtiden är det inte en person hos KFM som håller i mitt fall utan talrika som är spridda över hela landet.

Jag fick erfara hos klienter till mig att kriminella element hos KFM pejlar in attraktiva fastigheter eller bilar som de sedan själv inropar under auktionerna genom bulvaner. Snygg affärsidé när man sitter med statens makt.

Så nu blir jag hemlös om jag inte lyckas skrapa ihop 250 000 kr till den 16 februari 2021.

Jag ber därför mina tittare och supportrar att hjälpa mig med donationer eller ett borgensåtagande för ett lån med inteckning i Stugan som säkerhet. Jag förlorade kreditvärdigheten genom det felaktiga utmätningsbeslutet. Den som kan tänka sig att låna mig pengar kan få en inteckning i stugan som säkerhet. Det finns övervärden i den.

Swish 070 727 85 25 fungerar nu igen efter att Handelsbanken kickade mig i höstas med lögnargument att jag skulle ha tvättat pengar (mer om det senare). Nu hamnade jag hos Swedbank med följande kontonummer:

e-post: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it