URSULA och SABINA ERIKSSON Mind Controlled, oskyldiga men livsfarliga

Sunday, 03 July 2011 22:24

Ursula och Sabina Eriksson är enäggstvillingar födda 1967, uppväxt i Värmland. Pappan uppges var enbent, jobbade som bankir och dog 1989, mamman skall leva i Göteborg. De skall ha lämnat Sverige 2003. Sabina till Irland och Ursula till USA.

Den 17 Maj 2008 försöker de att begå självmord på den engelska motorvägen M6 (MI6 inblandat?) flera gånger, trots att polisen försöker att hindra dem. De överlever mirakulöst men Sabina mördar en engelsman med kniv kort därefter, som enbart försökte hjälpa henne. Därefter försöker hon att begå självmord igen trots att hon har barn och make i Irland.

Flera psykiatriker kommer med idiotiska förklaringar. Den enda vettiga förklaringen är att de är targeted individuals i Mind Control. Sverige är efter USA och Ryssland ledande i att fjärrstyra människor och programmera dem som perfekta mordvapen.

Om Sabina kommer ut ur fängelset i år är det en stor risk att de som fjärrstyr henne låtar henne mörda igen eller att begå självmord!

Se den fruktansvärda dokumentären från BBC som även gick på TV 400 under augusti 2010.

Vem vet något om de stackars flickorna? Kan vi komma i kontakt med hennes mamma? White TV vill gärna göra en intervju med de drabbade för att skydda dem så gott det går. Fallet har väckt förvånansvärd litet uppmärksamhet i svenska media som systematiskt mörklägger Mind Control problematiken.