Mind Control föreningen EUCACH med på Almedalen

Friday, 26 June 2015 19:22

 

källa

 

European Coalition against Covert Harassment (EUCACH) är en förening för strålningsoffer som grundades i Stockholm 2013 av Magnus Olsson, som lidit under strålningsterrorn sedan 2000, läkaren Rauni Kilde, som mördades med strålningsvapen den 8 februari 2015 och EU-advokaten Henning Witte. Föreningen har i dagsläge nästan 600 medlemmar, mest från EU.

För första gången i Almedalens historia deltar nu en organisation mot strålningsterror i det etablerade Sveriges politiska sommarjippo för att lobba och öppna ögonen på politiker, tankesmidare och journalister, att allt fler människor klagar över strålning, som terroriserar dem. Föreningen får dagligen nya rop på hjälp från hela världen, antingen genom e-mejl, telefon eller vanlig post. Offren blir så många att någonting måste göras. De går inte längre att sopa under den psykiatriska mattan.

EUCAH:s Magnus Olsson, Mirjam Bengtsson och Henning Witte har fått en timmes taltid söndag den 28 juni 2015 kl. 16.00 på Hamnplats talarplats.

De kommer att visa en kort presentation om problemet som i den engelskspråkiga världen kallas för mind control. I Sverige talar många om tanke- eller hjärnkontroll. Med det menas att en hemlig part kan skicka hemlig strålning på en människa i sin helhet, d.v.s. hela kroppen, hjärnan, undermedvetandet och hela psyket. Man kan läsa offrets tankar, plantera nya tankar och ge kommandon som ibland inte går att stå emot. Teknologin gör att det även går att läsa minnet, sudda minnet, plantera falska minnen, ändra personlighet och kön. Denna teknologi kan också vålla alla sjukdomar och kroppsliga besvär, läkande funktioner eller njutningar.

Välkomna till Hamnplan talarplats kl 16.00 nu på söndag i Almedalen.