Chemtrails över Riksmötets öppnande

Tuesday, 30 September 2014 19:27

Strålande kunglig glans över Riksmötets öppnande 2014

Det blev igen en mycket vacker svensk ceremoni när Riksmötet öppnades 2014. White TV var där för att glädjas över Kungafamiljen. Sverige har världens bästa Kungafamilj, som är den enda ljusstrålen i den svenska staten. Allt annat är genomrutten.

Till det passade att färgen svart dominerade ceremonin. Svart är mörkrets färg, djävulens. Alla män var svart klädda, uniformerna var svarta och alla bilar som kom med diplomater och andra potentater var svarta, Säpos naturligtvis också. En klen tröst att de flesta var tyska modeller.

Den dagen då enbart vita bilar kommer till Riksmötets öppnande har ljuset vunnit över mörkret i Sverige. Det är bara några år kvar.....

Då ceremonin behärskas av de mörka krafterna var det föga förvånande att någon hade sprejat chemtrails rakt över Riksdagshuset just då:

För alla sömntutor och illvilliga nedan en tysk film av Werner Altnickel (partiet Die Grünen och utsparkad Greenpeace medlem) med teknisk bevisning att chemtrails finns. Bevismaterialet är naturligtvis inget som SMHI behagar att ta till sig.

Se även på White TV: Chemtrails kan knäckas med skalärvågor med flera källor till chemtrails-bevis;