IBM/Hollerith hjälpte Hitler att förfölja judar, zigenare och andra

Friday, 21 June 2013 17:52

Edwin Black har samlat i sin bok IBM and the Holocaust ett gediget bevismaterial med över 20 000 dokument, att IBM hjälpte Hitler redan tidigt på 1930-talet och under hela kriget att kartlägga judar och andra förföljda persongrupper. Utan IBM:s hjälp med sitt hålkorts system hade Hitler inte kunnat driva sina talrika koncentrationsläger, så att Black med rätt menar, att IBM och deras grundare och chef Thomas J. Watson har gjort sig medskyldiga till folkmord.

Visste ni att tatueringssiffrorna på slavarna i Auschwitz var IBM-siffror? Att alla koncentrationslägren hade minst ett Hollerith-Büro (kontor)? Hollerith blev ett varumärke för IBM som Macintosh för Apple. IBM:s tyska dotterbolag Deutsche Hollerith Maschinen GmbH blev inte åtalat i Nürnberg utan fick istället krigsskadestånd och lever vidare än idag enbart under ett annat namn.

Även efter att USA trängde in sig i WWII 1942 mot det amerikanska folkets vilja, skrev det amerikanska moderbolaget IBM nya avtal med Hitler, som betalade ända in på krigsslutet sina leasingavgifter till USA.

Källa, IBM har i början förnekat, att de skulle ha med koncentrationslägret i Auschwitz att göra, men här är motbeviset: Auschwitz' telefonbok. IBM hade t.o.m. två anställda där

Edwin Black nämner i den mycket sevärda föreläsningen nedan, att IBM:s hålkort för koncentrationslägerfångarna hade olika siffror för fångarnas tillstånd (status of the prisoner) som t.ex. sjuk, förflyttat, självmord, naturlig död eller avrättat. Den sista siffran stod för "Sonderbehandlung", vilket betyder specialbehandling på tyska. Black menar dock att nazisterna syftade på gaskamrarna med detta. Han har inga belägg för det trots att hela hans bok vimlar av bra bevis för andra fakta. Med "Sonderbehandlung" menar man på tyska en specialbehandling, någonting som inte är vanligt, en behandling för mycket speciella omständigheter. Hur rimmar det med den officiella historieskrivningen att de flesta judar gasades ihjäl i koncentrationslägren? Enligt segrarnas historia var det en mycket vanlig behandlingsmetod att avrätta judar, inte en specialbehandling.

Det är mycket mera troligt att "Sonderbehandlung" syftar till sådana offer som dödsängeln i Auschwitz, Josef Mengele, behövde för sina sällsynt grymma människoförsök. Han fick sedan anställning inom CIA under Project Paperclip och kunde fortsätta med sina avskyvärda mind control försök som Dr. Green i USA och Sydamerika.

Med stöd av Edwin Blacks bevisning har "nu en schweizisk domstol gett Gypsy International Recognition and Compensation Action, en paraplyorganisation för 600 olika romska grupper, grönt ljus för att starta en process där storföretaget IBM stäms på sammanlagt 12 000 000 000 dollar. Man anser nämligen att IBM aktivt hjälpt till med förintelsen av romerna." rapporterade NyTeknik den 12 feb 2003.

Edwin Blacks slutsats, att IBM har hjälpt Hitler för pengarnas skull är dock för ytlig. Pengarna är underordnat makten! IBM tillhör Illuminaterna, de hemliga bakgrundskrafterna. Därför blev IBM och dess chefer inte ställda till svars och därför är de delaktiga i den stora konspirationen mot de judiska folken. Makten möjliggör konspirationen, som är ett centralt verktyg för att erövra den totala världsdiktaturen, NWO. Det är inte de judiska folken som vill ha den, utan helt andra varelser, som gömmer sig bakom sionismens falska front.

White TV har tidigare påpekat, att Wall Street spelade en central roll i finansieringen och uppkomsten av Hitler. Många amerikanska bolag som GM och Ford rustade upp Nazi-Tyskland. Utan deras hjälp hade Hitler inte kunnat härja!