Fake-Putin och ryska försvarledningen under Reptil-kontroll för att förstöra Ryssland med inbördeskrig, Prigozjins kritik förmodligen korrekt

Saturday, 24 June 2023 14:55

När jag, Henning Witte, i natt och på morgonen sömndrucken efter ett fint midsommar firande fick höra via västliga lögn-media om Wagnergruppens uppror inne i Ryssland blev jag mycket upprörd och ställde mig på Fake-Putins sida. Ryssland behöver definitivt inget inbördeskrig just nu!

Källa

Men efter Samnytts, Anti-Spiegels och Ost West Transmitters rapportering står jag mer på Wagnergruppens sida, men avråder fortfarande att de fortsätter att attackera med militärt våld. Vi fick lära oss av Estonia-massmordet att Reptiloidernas handlangare, typ Mossad, går inte att besegra med våld! Där är de alltid överlägsna!

Bara tankekraft, information- och argumentspriding kan besegra dem. Där är den kollektiva homo sapiens överlägsen.

Wagnergruppens chef Jevgenij Prigozjin låter mera övertygande (filmen har redan censurerats av YT efter bara tre timmar online!), än Kreml som förnekar, när han påstår att Rysslands generalstabschef Valerij Gerasimov igår vid ca 20:00 hade bombat Wagnergruppen bakifrån med ca 2 000 man i förluster (andra källor uppger ca 30 man). Gerasimov började med raketanfall, sedan attackhelikoptrar och till slut artilleri. Ordern till detta massmord på ryska landsmän som hade riskerat sina liv för Ryssland kom direkt från generalstabschefen Gerasimov efter möte med ryska ÖBn Shoigu! Därför har Prigozjin sina kommendörer i Wagnergruppen bakom sig. Och när Wagnergruppen ockuperade Rostov vid Don i morse flydde Gerasimov panikartat från Rostov varifrån han hade styrt det lömska överfallet. Detta har också lett till att många ryska militärer vägrade lyda order att attackera Wagnergruppen ännu mera.

Prigozjin avslöjar också att Kreml diktade ihop falska skäl att attackera Ukraina den 24 februari 2022. (Även denna film har censurerats bort vilket bekräftar att Prigozjin har rätt även i denna centrala fråga!)

Det går också rykten att det ryska försvarsdepartementet olagligen blockerade utbetalningarna av juni-lönarna till hela Wagnergruppen efter att de vägrat att skriva på ett avtal med Kremls försvarsdepartement som skulle förstärka deras kontroll över Wagnergruppen.

Så vill Reptiloiderna starta inbördeskrig i Ryssland och låta Ukraina segra!

Alltså det typiska Reptilstuket: provocerande attack i smyg för att sedan "rättfärdiga" ett angrepp, typ Pearl Harbour eller Gulf of Tomkin.

Mordet på Putin kort efter att USA lyckades med sin statskupp i Ukraina februari 2014 syftade till att få total kontroll över hans dubbelgångare för att kunna starta tredje världskriget och kriget i Ukraina. Sedan kom även försvarsministern Shoigu och generalstabschefen Gerasimov under Reptil-kontroll. De Vita Dracoreptilierna hatar särskilt ryssar och tyskar, vilket vi vet redan från första och andra världskriget.

Update 25.6.2023 kl 22:45 :

Spekulationerna att Prigozjin är en väst- eller dubbelagent är föga troliga. Då hade han sökt asyl i Väst och inte hos Putin-vännen Lukasjenko och då hade Wagnergruppens chef inte gett upp inom ett dygn, vilket var mycket positivt för Ryssland. Prigozjins motiv var stor irritation över att den ryska försvarsledningen har skadat Ryssland och Wagnergruppen så mycket. Enligt Patrik Lancaster i filmen nedan var Shoigus spark från Försvarsminister posten en del av dealen med Lukasjenko. Vi får se hur länge han får sitta kvar.

 

Update kl 21:45 från Omni:

"Kreml säger i ett första uttalande sedan Wagnergruppen lagt ner sitt uppror att de kommer lägga ner brottsutredningen mot gruppens ledare Prigozjin, skriver Reuters.

Enligt den överenskommelse som har förhandlats fram under dagen uppger Kreml att Prigozjin ska flytta till Belarus. Kreml tror att det ska ”dämpa den upproriska stämningen”."

Och hos Samnytt:

Denna snabba reaktion från Kreml att lämna Prigozjin i fred jämfört med tidigare allvarliga hot om åtal bevisar att Wagnergruppens chef och Putins tidigare kock har rätt med all sin kritik hur rutten den ryska försvarsledningen är. För Ryssland vore det bäst om Shoigu och Gerasimov får sparken omedelbart!

 

Se även på WTV:

Ryska försvarsledningen med Sergej Sjojgu saboterade för Wagnergruppen, vållade fem gånger större förluster;