Viktig info om Reptiloidernas stundande maktförlust från svenska Izabela

Tuesday, 23 May 2023 22:58

Källa

Tack vare Yrsa Häggström snubblade jag över mediet Izabela från Sverige. Hon är mycket duktig att spå om saker. Inget medium kan förutsäga allt till 100%, men de duktigaste kan ligga runt 70% i alla fall. Jag tittade på äldre prognoser ifrån henne och de var till ca 70% korrekta.

Jag har varit i kontakt med många medialt begåvade människor under mitt liv, mest kvinnor. De i Estland och Tyskland var bäst, en från Finland också. De från Sverige var alla en besvikelse, negativt kontrollerade. Så det är en sensation att Izabela är så duktig och från Sverige!

Hon tar inte heller betald för personlig rådgivning. Hon överlåter det till kunden hur mycket den vill donera. Så gör de bästa medier. Ju högre de kräver betald ju sämre är de.

Izabela har också helt rätt i att vara mycket försiktig med channeling, då denna kontaktmetod lätt kan kapas åt av demoniska och andra negativa krafter. Simon Parkes har ofta varnat inför detta. Men den extremt känsliga och farliga informationen hon ger oss om Reptiloiderna är korrekt. Hur snabbt vi kommer att befrias av dem är dock svårt att sia om. Ni bör titta på hennes film om Solar Flares också i samband med detta extremt viktiga befrielse ämne.

Tack Izabela för att du finns och hjälper oss så bra! Det vore praktiskt om du kunde ladda upp dina filmer på SwebbTube också. Där censureras betydligt mindre än på YT.

 

https://youtu.be/BA8DGokcz2Q

 

https://youtu.be/Q12di5yEi-M

 

https://youtu.be/aJs-EQJreH4