Är Barbara Lerner Spectre en reptiloid? Jan Milld är inte den enda som är misstänksam

Wednesday, 18 July 2018 17:23

källa

Barbara Lerner Spectre har blivit ökänd för sin åsikt att judar spelar en ledande roll i mulitkulturalism i Europa, något som de flesta judar avskyr själva när det gäller Israel. Barbara Lerner Spectre har skadat de judiska folken enormt med denna åsikt, som kan ses i första videon nere. Den har upprört så många att YouTube har försett den med en varningstext och funktionerna med kommentarer och tummen upp har tagits bort. Räkneverket försvann också.

White TV har sedan länge haft misstanken att Barbara Lerner Spectre är en Anunnaki, en hybrid mellan homo sapiens och reptiloid, de som kan byta kropp efter egen vilja. Den viktigaste skillnaden är om de har en mänsklig själ eller en reptilsjäl.

Hennes extremt intelligenta ögon och ansiktsform antyder 50% reptilgener och att hon åldras mycket långsammare. Reptiloiderna har hemlig medicin som förlänger livet avsevärt. Det syns inte att hon är född 1942! Hon ser minst 30 år yngre ut.

Reptiloiderna seglar alltid under falsk flagga, då de är få jämfört med människorna och om vi kände till deras existens, skulle vi tycka att de är vidriga och att de skall försvinna från planeten omedelbart. Denna kollektiva vilja från 7 miljarder människor skulle tvinga reptiloiderna att lämna oss i fred och paradisiska förhållanden skulle uppstå på jorden.

Den mest uppenbara falska flaggan som reptilerna kör under är de judiska folken, först de judar som är äkta semiter, sepharderna (bara ca. 10%), och sedan, när de assimilerades alldeles för bra i diasporan, de nyproducerade judarna från Khazarien i södra Ryssland och Ukraina, ashkenazi. Därför anser de flesta judar att de är "Guds"  utvalda folk, men i själva verket är de drakoreptilernas utvalda folk, vilka gärna falskeligen utger sig för att vara GUD.

När vi kommer att ha upptäckt den falska judiska flaggan så väntar två i reserv, de små grå och die Reichsdeutschen, tyska nazister som kidnappades i slutet av andra världskriget och avlades sedan dess under hårt mind control till ett nyttigt verktyg bakom kulisserna, det s.k. fjärde riket.

Alla som hackar på judarna och anser att de är ansvariga för den stora konspirationen mot människorna, har fel och gör reptiloiderna bara en tjänst, och människorna en björntjänst. Därför är NMR så känd och har så mycket pengar. De hjälper att vilseleda oss och skydda reptiloiderna (dock utan att NMR är medvetna om det).

Det roliga är att Jan Milld också misstänker att Barbara Lerner Spectre är en anunnaki. Han använder dock det löjliga ordet rymdödla, se från min 2:25 i den andra filmen nedan.

Liknande om reptos på WTV:

Om reptiloidernas kroppsbyte/formväxling och drakar med Simon Parkes;

Simon Parkes avslöjar vilka Anunnaki är, Benjamin Fulford och påvens Antarktis besök november 2016;