Karl Marx var släkt med Rothschild och deras agent

Wednesday, 16 May 2018 19:42

Det var mycket fokus på Karls Marx's 200 års dag, men vänsternissarna förtiger naturligtvis Karls Marx's nära band till Rothschild familjen. Marx skrev det kommunistiska manifestet på uppdrag av bankhuset Rothschild. De ville att folk fokuserar på de onda företagarna så att ingen tittar på bankirerna. De med sitt oärliga banksystem är de stora skurkarna, inte folk som har företag, principiellt sett.

Karl Marx attackerade alla professorer i nationalekonomi i London och andra experter som dristade sig att peka fingret på det plundrande banksystemet, så att människornas förslavning kunde fortskrida. Karl Marx var en ond människa som misshandlade sin hustru och uppförde sig illa som familjeöverhuvud. Därför är allt som har med marxism att göra negativ, med undantaget av grundidén, som dock inte behöver mycket hjärnkapacitet att lista ut.

källa

Att Karl Marx även var släkt med världens hemskaste förtryckarfamilj är dock mindre känt. Samma gäller även Hitler som härstammade från Salomon Rothschild i Wien.

För djupare läsning titta på Henry Makows inslag:

Karl Marx Was Rothschilds' Third Cousin

Henry Makow gör dock felet att han fokuserar på den judiska aspekten. Den är bara en falsk flagga. Familjen Rothschild är reptiloida hybrider, de mäktigaste på jorden. De gömmer sig bakom sin judiska kropp. De står på toppen av Anunnakis maktpyramid. De har inga mänskliga själar utan reptilsjälar, en stor skillnad. Karl Marx var förmodligen inte hybrid.

Tack för tipsen!

Se även på WTV:

Henning Witte drar ner brallorna på bankerna och deras marionett Karl Marx;

Rothschilds kontrollerar världsekonomin;