Nya bevis att Hitler redan hade atombomber

Monday, 03 August 2015 18:55

White TV har sedan länge predikat att Hitler hade redan atombomber. Nu kommer nya bevis från Ryssland, USA och Frankrike att så var fallet i en ny dokumentation från tyska statstelevisionen ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen), som i princip är samma lögn kanal som SVT. Filmen är egentligen mycket dålig och oseriös, då den undanhåller mycket fakta, t.ex. de italienska bevis som Mussolinis sändebud gav Mussolini om en tysk atomvapentest från oktober 1944 på ön Rügen. Sedan borde den ledande tyska atombombsforskaren Thomas Mehner ha intervjuats och många andra allvarliga brister.

Men ZDF vågar ändå trots många påhopp från sionistmedia i Tyskland nämna och delvis visa nya dokument, som bekräftar att Hitler redan hade atombomber.

Den ryska forskaren Wladimir Sacharow och andra hänvisar till nyligen släppta ryska hemliga dokument från en högt uppsatt rysk spion i Hitlers atombombsprogram, som bekräftar att Nazi-Tyskland redan hade atombomben och att man var imponerat hur långt Tyskland hade kommit med sina atomvapen. Det rapporterades om tyska planer att leverera atombomben med avancerade raketer. ZDF talar för första gången om raketerna V9 och V10, vilket tidigare hade varit tabubelagt.

Filmen visar även ett tidigare hemligstämplat franskt dokument om den tyska atombomben, som fransmännen kallar för la bombe Electro-Atomique:

Även flera amerikanska dokument visas:

Ett annat amerikanskt dokument hänvisar till den tyska atombomben som ett Verzweiflungswaffe, förtvivlansvapen:

Att det är fortfarande ett så enormt hemlighetsmakeri kring Hitlers atombomber beror på att Hitler använde dem för att köpa sig och andra höga nazisterna frihet i utbyte mot atombomberna. Roosevelt vägrade att göra en så smutsig deal med Hitler och blev därför mördad av de mörka bakgrundskrafterna den 12 april 1945.

Varken USA eller Ryssland hade kommit lika långt som Nazi-Tyskland med sina atomprogram. De hade inga egna atombomber vid krigsslutet 1945.

Se annan korrektur om vidriga historiska lögn på White TV:

Hitler hade redan atombomber;

F D Roosevelt mördades för 70 år sedan då han vägrade Hitler låta fly;

För 70 år sedan flydde Hitler från Berlin till Sydamerika;

För dem som kan tyska får filmen ses här på ZDF:s mediathek:

http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/2457436/Die-Suche-nach-Hitlers-Atombombe#/beitrag/video/2457436/Die-Suche-nach-Hitlers-Atombombe