Washington Capitol Hill Shooting + övning bevisar att USA blivit polisdiktatur

Friday, 04 October 2013 02:24

Polisen och andra säkerhetsmyndigheter i Washington hade en övning i Washington från 30 sept till 3 okt 2013, Capital Shield 2014. Vägspärrar var på plats. En obeväpnad mor, tandhygienisten Miriam Carey, 34, och hennes ettåriga baby hamnade i en vägspärr nära Vita Huset, rammade en betongblock och flydde sedan antingen i panik eller under mind control, som Aaron Alexis, vilken nyligen fjärrstyrdes med tankekontroll att mörda 12 människor i en Washington Naval Base, för att leverera svepskäl att avväpna hela den amerikanska befolkningen.

"Enligt ABC News ska hon tidigare ha lidit av psykiska problem." rapporterar Expressen. Detta och beteendet är indicier för en hjärnkontroll-operation eller psyop.

källa

Polisen uppgav felaktigt att kvinnan skulle ha skjutit och vara ett hot för presidentens säkerhet. Amerikanska massmedia och politikerna jublar över slakten av en obeväpnat och ofarlig mor med minst tolv kulor.

Att det pågår en övning samtidigt under eller strax före slakten av oskyldiga människor har blivit system för de kriminella krafterna som styr bakom kulisserna (nästan alltid är Mossad inblandat). Under sänkningen av M/S Estonia för 19 år sedan pågick en NATO-övning, under 911, 7/7, Utøya eller en jordbävning i Mexiko utfördes liknande övningar som har just den äkta händelsen som tema för sin övning.

USA har blivit en vidrig polisdiktatur, där oskyldiga människor massakreras av staten på löpande band.

Se även: Washington D.C. Navy Base Shooting: Aaron Alexis under mind control

Dr. John Hall och Alex Jones bekräftar: Washington shooter Aaron Alexis mind controled

 

You must be logged in to comment.