Specialbyggda atombomber orsakade 911, Nuclear Demolition

Tuesday, 11 September 2012 20:44

Idag, den 11 sept 2012, tittade jag på en tysk dokumentärfilm som visade skrämmande indicier, att även små atombomber, närmare bestämd vätebomber, skall ha används för att pulverisera WTC byggnaderna 911. Då jag inte har tid att översätta filmen till svenska letade jag på YouTube och kunde inte hitta något vettigt till ämnet. Men till slut hittade jag en extremt spännande film, som gjorde att jag nästan trillade av pinnen...

Källa: http://www.nucleardemolition.com/index.html

En rysk militär atomexpert, Dimitri Khalezov, presenterar mycket övertygande bevisning, att WTC byggnaderna revs med hjälp av specialbyggda atombomber, som hade sedan länge placerats under skyskraporna för att kunna riva dem vid behov. Det var därför resterna av de kollapsade byggnaderna brann ända in i december 2001 och många gaser kom ut från ground zero, som är ett specialuttryck för en plats, där en atombomb har exploderat. Detta kan också enklast förklara varför byggnaderna pulveriserades så mycket. Thermate kan smälta stål, men inte pulverisera det. Dessutom brinner det inte i flera veckor. Dimitri Khalezov är också den förste som kan ge en vettig förklaring, varför WTC 2 kollapsar först, trots att det attackerades efter WTC 1.

Avslöjande är också att byggnaden bakom WTC 7, Fitermans Hall, också blev skadat trots att det större WTC 7 gav perfekt skydd mot förstörelsen som kom från WTC 1 och 2.

Källa: http://www.media-criticism.com/New_York_City_Nuked_2006_911.html

Detta förklarar också att närmare tusen räddare, framförallt brandmän, dog en plågsam död i cancer, eller kämpar fortfarande emot sin cancer. Ingen skyddade dem, trots att myndigheterna visste att ground zero läckte radioaktiva gaser. Vilka svin!

 

 

You must be logged in to comment.