Den Gigantiska Oljepris Konspirationen

Monday, 27 August 2012 21:27

Oljepriset har sedan länge trissats upp med kriminella och terroristiska metoder genom de amerikanska oljeoligarkarna. Man drog in Israel och arabvärlden 1973 i ett onödigt krig för att ha en anledning att höja oljepriset. Oljetycoonerna har sedan dess spridit lögn, att oljan skulle ta slut. Därför har också den lögnaktiga och icke bevisade myten spridits, att olja produceras av fossiler. I själva verket är oljan abiotisk, d.v.s. produceras av icke levande, icke biologiska ting. Återigen är det ryska forskare, som banat vägen för denna viktiga forskning.

" Frågan om hur kolväten har uppstått har varit föremål för diskussion en längre tid. Inte minst från ryskt håll har forskare hävdat att olja och gas kommer från jordens inre, och inte alls från sammanpressade växt- och djurdelar.

Professor Vladimir Kutcherov vid avdelningen för energiteknik på KTH i Stockholm har tillsammans med kollegerna Anton Kolesnikov och Alexander Goncharov simulerat processen med tryck och värme i jordens inre, en process som genererar kolväten.

- Det råder ingen tvekan om att vår forskning bevisar att råolja och naturgas uppstår utan inblandning av fossiler, säger Vladimir Kutcherov i ett pressmeddelande. Alla typer av bergarter kan utgöra depåer för olja." skriver NyTeknik den 31 aug 2009.

Professor Vladimir Kutcherov räddar oss ur energikrisen, källa: http://alles-schallundrauch.blogspot.se/2010/01/interview-mit-professor-vladimir.html

Prof. Konstantin Meyl är av samma åsikt. Oljan bildas hela tiden ånyo, i stora djup, se intervjun med Meyl nedan.

Att trissa upp oljepriset med fula tricks är kanske också ett skäl, varför Greklands gas- och oljerikedomar förtigs, se inslaget från White TV om detta.

Nu kommer extremt intressanta uppgifter från en amerikansk präst, som hade tillgång till de amerikanska oljeilluminaterna, Alaskan Oil Pipeline chaplain Lindsey Williams. Han avslöjar att USA sedan 1970-talet har tillgång till abiotisk olja djupt nere i Alaska, men tjuvhåller på det, för att trissa upp bränslepriserna. Den nedersta gränsen för deras kriminella mål tycks ligga vid 150 USD per fat.

Varför tar inte miljöpartierna runt om i världen upp detta ämne? Därför att de är viljelösa marionetter åt just dessa oljekriminella, utan att de ens märker det...  snacka om demokrati...

I slutet av intervjun kommer intressanta ekonomiska uppgifter. Lindseys källor sade, att dollarn kommer att vara knäckt senast i slutet på 2012.

Prof. Meyl: Free Neutrino Energy in the whole Universe from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.