#WannaCry Ransomware falsk flagga mot Bitcoin; skandalös Silk Road dom mot Ross Ulbricht i USA

Monday, 22 May 2017 20:02

#WannaCry viruset verkar vara en falsk flaggat attack mot Bitcoin. Bankerna gillar inte konkurrens som är bättre. Allt talar för att datorvisuset #WannaCry lanserades från USA och inte Nordkorea. Ryssland, i synnerhet inrikesdepartementet, drabbades värst, även den kinesiska centralbanken, typiska amerikanska mål.

NSA borde stämmas med en grupptalan av alla som drabbades av "WannCry-viruset, då de slarvade med att bevaka sin spionvirus som möjliggjorde datorterrorn. Dags att kräva skadestånd från USA för sina brott i cybervärlden.

Datasnillet i första filmen kommer med mycket övertygande argument för en Bitcoin-attack, efter eget grävjobb, som visade många märkligheter. Förmodligen tvättas mycket pengar av dem som ligger bakom viruset.

källa

Den andra filmen handlar om ett justitiemord mot killen bakom Silk Road: Ross Ulbricht. Han dömdes till två gånger livstid plus 40 år i USA enbart för att ha varit delaktig i driften av sidan Silk Road. Detta är nya bevis att USA inte är en rättsstat. Deras skadeståndsnivåer, fängelsedomar och fängelseväsende (slavläger) är extremt kriminella, som ledningen av hela landet.

Läs även: WannaCry Cyberattack: Deep State Assault on Cryptocurrencies?

Liknande på WTV:

Nya pyramidspel anklagelser mot Bitcoin = Ponzi Scheme;

USA ondskans supermakt: 50 skrämmande skäl;