Skönt att egoisterna Kasselstrand och Sefastsson (AfS) får stryk! Bort med dem ur ledningen annars blir det ännu större valförluster

2023-03-03 12:07

 

"Fem personer har under veckan hoppat av Alternativ för Sveriges styrelse. Bakgrunden är ett extrainsatt styrelsemöte i söndags, där flera ledamöter luftade sitt missnöje med hur partiet styrs och med partiledaren Gustav Kasselstrand.

– Det började med ett flygblad och sedan blev det hela havet stormar, säger Kasselstrand till Samnytt.  ..... I riksdagsvalet tappade partiet röster jämfört med valet 2018, och man lyckades heller inte ta några mandat i vare sig region- eller kommunfullmäktige.   .....
Under måndagen, dagen efter styrelsemötet, meddelade två av styrelseledamöterna, Yvonne Lindholm och Andreas Feymark, att de hoppar av styrelsen. Under tisdagen lämnade ytterligare tre ledamöter; Eva Dillner, Mattias Dahlgren och Jeff Ahl.
”Mitt förtroende för partiordförande Gustav Kasselstrand och partisekreterare Per Sefatsson är förbrukat”, skriver en av dem."
.
"konflikten handlar om ett missnöje kring Kasselstrand och Per Sefastssons ledarskap.
– De är totalt ointresserade av det praktiska och att ta in synpunkter kring hur organisationen ska struktureras för att partiet ska fungera och kunna växa. I ställer beslutar Per och Gustav allt på egen hand, menar källan som berättar att de båda plockat ut lön från partikassan – samtidigt som de haft andra inkomster och partiet inte haft råd att dela ut tillräckligt med valmaterial till alla sina distrikt." skriver bankförföljda Nya Dagbladet.
.
WTV har sedan länge avslöjat Kasselstrands oduglighet som partiledare för AfS och varnat för honom!
.
Se även på WTV: