Vidrigt beskatta elen som alkohol eller tobak, skatt behövs inte, förtryckarinstrument! El ska vara gratis!

2021-02-06 07:44

https://www.expressen.se/debatt/sa-mycket-av-din-elrakning-ar-skatt/

Skatt behövs inte i ett ärligt banksystem. Där förbjuder man privatbanker att göra digitala pengar, vilket de redan idag inte har rätt till. Riksbanken ska ha monopol på dem precis som på kontanterna. Riksbanken ska sedan producera de digitala och kontanta pengar som staten behöver. Dessa Riksbankspengar ska sedan inte spridas i form av lån till samhället utan i form av bidrag, betalningar som inte krävs tillbaka av folket och som inte är räntebelastade, s k arbetspengar, då de enbart kopplas till folks arbete.

Då blir det varken inflation eller deflation, då pengarna från Riksbanken tas för att avlöna folk. Penningmängden backas upp med arbete, BNP. Det är privatbankernas derivatmarknad, det extrema casinospelet, som driver upp inflationen.

Riksbanken ska alltså göra de pengar som behövs för att sätta folket i arbete. Då kan de behålla pengarna de har arbetat för. Skatt behövs inte längre. Skatten har uppfunnits för att förtrycka folk.

Avskaffa det extremt kriminella och ruttna Skatteverket! Packet behövs inte!

Se närmare min bok Den Vita Skolan i Nationalekonomi, som kan laddas ner gratis här och som bl a ledde till en motsvarande folkomröstning i Schweiz 2018.


Dessutom ska elen naturligtvis vara gratis och inte utvinnas ur förstörda älvar eller farlig atomkraft, för att inte tala om belastande olje- och kolkraft. Elen kan utvinnas gratis ur kosmos med Tesla teknologi, som också förtrycks av de kriminella bakgrundskrafterna. De fula elledningar måste försvinna, de är extremt ineffektiva och tappar energi. Elen ska istället utvinnas ur kosmos med Teslaspolar och Teslaantenner och sedan transporteras  genom luften med elektriska skalärvågor.