Kronan attackeras av Wall Street med kriminell naken blankning, Kristersson och Thedéen tiger

2023-06-29 16:29

Andreas Cervenka är mycket begåvad och har genomskådat hur ruttet och kriminellt (pyramidspel) vårt banksystem är. Men han är för feg och penninggirig att publicera det också. Istället slickar han Wallenberghuset.

Nyligen skrev Cervenka dock vettigt, litet i smyg:

"Likt väldresserade likhundar har fonder från hela världen sniffat sig till att något är ruttet i konungariket Sverige. Fastighetsbolag, banker, den svenska kronan: alla är nu föremål för spekulations-attacker.

Jag ser framför mig hur kostymklädda finansslynglar landar i Stockholm bara för att brista ut i ett varggrin: ”Vi visste att det var illa, men inte så här illa!”"

Källa

Han borde speciellt ha utpekat Wall Street och deras kriminella verktyg naken blankning (naked short selling). Med detta menas att oligarkiska spekulanter säljer någonting de inte har, typ aktier eller svenska kronan, i stora mängder så att "marknads"värdet sjunker. Naturligtvis borde marknadsvärdet bara räknas fram av äkta handel och inte påhittade bluff-värden på något som inte innehas, inte ens lånats som i vanlig blankning, som naturligtvis också borde förbjudas! Sedan köper de finansiella instrument på derivatmarknaden som spekulerar på att kronan går ner. När så blir fallet blir de rika på svenska folkets bekostnad.

Och när de spekulerat fel, som nyligen hos Nasdaq Clearing, då tvingar de staten att stå för förlusterna med lång näsa!

Wall Street har sedan över 100 år använt sig av denna grova ekonomiska brottslighet. Den stora inflationen i Tyskland 1923 triggades främst av Wall Street packet! Sedan vållades Kreuger-attacken 1931, som Kreuger dock lyckades avvärja och därför lät häradshövdingen Markus Wallenberg rånmörda Iva Kreuger den 12 mars 1932 i Paris för att sedan kunna plundra hans rikedomar.

När Sverigeförrädaren Bengt Dennis (Novemberrevolutionen 1985) triggade den stora finanskrisen 1990-1992 med FinansAB Nyckeln som första offer, spekulerade George Soros och Wall Street mot kronan så att Dennis som Riksbankschef höjde styrräntan till 500%! Brittiska pundet skjöts också i sank.

1998 och 2014 attackerade Wall Street den ryska rubeln med naken blankning.

Och nu alltså kronan igen, med historiskt låga värden mot Euron och Dollarn. Men kapitalistslickaren Ulf Kristersson gör naturligtvis ingenting emot detta. Och till råga på allt höjer bankslickaren Erik Thedéen Riksbankens styrränta igen för att låta banksystemet explodera ännu snabbare, och därmed driva ännu större delar av folket in i grym fattigdom!

 

Se även på WTV:

Skandal att Erik Thedéen blir ny riksbankschef! Är superslö mot bankernas penningtvätt;

Finansinspektionen gynnar stora och skadar små bankerna, sparka generaldirektören Erik Thedéen!;

Regeringen ljuger om Putins energiprisskuld! Politikerna tillät att elbolagen får spela Casino med energin och hova in riskfria vinster;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.