Banbrytande med David Icke, Delgado, Astrid Stuckelberger grafenoxid men inte mRNA i Covidsprutan med utomjordisk teknologi

2024-01-17 21:26

 

Ricardo Delgado från La Quinta Columna i Spanien var sommaren 2021 först ut med att larma om nanochips i Covidsprutan: grafenoxid, som är antenner för skalärvågor (min 25:29 i första filmen nedan) precis som DNA:s bensolringar, deoxyribose. Med skalärvågorna kan varje injektionsoffer kopplas upp till AI-datorer för att fjärrstyra dem med mind control. De blir cyborgs då, utan egen vilja eller tankar.

Det finns ingen mRNA i Covidsprutan säger experterna i filmen nedan. Påståendet ska vara en mörkläggning att den innehåller nanochips.
.
Dessutom har Delgado listat ut att dessa grafenoxid nanobots har utomjordisk ursprung, vilket experten David Icke bekräftar. Delgado har helt rätt när han påpekar att utomjordingar här lever på människornas och djurens lidande, den s k Loosh-energin.
.
World Freedom Alliance och Henning Witte ville stämma AstraZeneca för att ha förbjuden grafenoxid i jabbarna, men detta saboterades kraftigt av Mossad och Reiner Fuellmich.
.
Dr. Astrid Stuckelberger har förföljts hård för hennes bevis att grafenoxid finns med i Covidjabben, bl a på Stockholms konferensen Läkar Uppropet.
.
Se även på WTV:
.
. Obs: den andra filmen har saboterats av SwebbTube! Snart har de samma nivå som YT.