Britney Spears också offer för Musikindustrins 'Mind Control' Program

2012-06-08 15:35

White TV har redan tidigare uppmärksammat, att Michael Jackson och Tila Tequila fallit offer för Mind Control. Britney Spears har drabbats av samma hemska öde. Se även Madonna Madame Mind Control och inslaget om Katy Perry och Lady Gaga.

Britney Spears, med fjärilar, som symboliserar att hon är slav under Monark Projektet inom 'Mind Control', hjärnkontroll

Den första filmen (nedan), ger en bra överblick hur CIA:s 'Mind Control'-operation MK-Ultra, tidigt missbrukades även mot barn och blivande musiker.

Den andra filmen börjar med att avslöja hur Walt Disney, som var både Illuminat och satanist, hjälpte till att ta till fånga och misshandla barn. Att många barn spårlöst försvunnit vid de olika Disneyland-nöjesparkerna, är ingen slump. Cathy O'Brien och Monark-offret Brice Taylor, är två av de personer som utpekat Disney.

Sedan visar filmen på ett bra sätt, hur Britney Spears har programmerats med olika personligheter. Något som vanligtvis tvingas på dessa barn, under obeskrivligt grym tortyr. Upplevelsen är så förskräcklig, att själen väjer att förtränga det fruktansvärda traumat. Detta utnyttjas av förövarna för att splittra upp offrets personlighet i olika delar, vilka inte har en aning om varandra: dissociativ identitetsstörning eller på Engelska: 'multiple personality disorder' (MPD) eller dissociative identity disorder, DID.

Men programmeringen faller ofta sönder när offren blir ca. 30 år gamla. Då börjar de minnas och oroas. Blir risken för stor att Monark-offren avslöjar någonting, så mördas de av sina slavdrivare; ofta genom en 'överdos'.

Johann Wolfgang v. Goethe (1749 - 1832), en avhoppad Illuminat, har redan varnat för att sälja sin själ

 

Filmen uppmärksammar också på ett förtjänstfullt sätt de problem som uppstår när en människa säljer sin själ till djävulen. Johann Wolfgang v. Goethe beskrev på ett tidigt stadium, i sin Faust, den skada man förorsakar sig själv genom att sälja sin själ. Den materiella framgången i början, väger inte upp det helvete som följer. Jag känner personligen individer som t.e.x. kunnat börja köra Ferrari, eller erhållit finansiering till en filmproduktion, genom att sälja sig till de mörka krafterna. En person som möjligen också gjort detta, och ständigt och jämt, visar upp tecknet för satan och Illuminati-pyramiden, är musikern och skådespelaren Thorsten Flinck. Han ges därför mycket mer publicitet i media än vad hans usla artisteri förtjänar.