Sveriges bästa läkare Mikael Nordfors har gått bort, mord genom strålningsvapen måste misstänkas efter två tidigare misslyckade försök!

2023-08-21 12:52

 

Nu är det inte bara Torben Shanti Dammegård utan även Mikael Nordfors dotter som personligen har bekräftat för mig att Sveriges bästa läkare Mikael Nordfors har lämnat jordelivet! Jag talade senast med Dr. Mikael Nordfors via WhatsApp i Tanzania lördagen den 19 augusti 2023 på eftermiddagen och då var han livsglad, fullt frisk och bad mig att läsa hans senaste bok på 170 sidor som han elektroniskt hade skickat till mig dagen innan. Det stinker mord genom strålningsvapen. Den 14 oktober 2022 attackerades Mikael Nordfors på Herlev Hospital i Köpenhamn, då för andra gången med strålningsvapen.

Mordmotivet är förmodligen att Mikael Nordfors ville öppna en Ibogaklinik. Iboga är ett bra läkemedel från Gambia, Kamerun och några få andra afrikanska länder som tar bort drog- och alkoholberoende, vilket skulle då torrlägga den Djupa statens penningko. Alkohol öppnar dessutom för demoner som samarbetar med Reptiloiderna att förtrycka homo sapiens på den här fängelseplaneten.

Dotterns uppgifter om död genom missbruk av ketamin kan WTV inte bekräfta. Mikael satt ju själv på världens mest effektiva medel mot missbruk: Iboga! Hon har inte presenterat några bevis för missbruksanklagelserna mot sin far och att dessa skulle ha orsakat hans plötsliga och oväntade död. Dottern har inga bevis heller på att det inte handlar om mord.

 

Här länk till några Nordfors-intervjuer, även med mig, Henning Witte:

https://rumble.com/search/all?q=Mikael%20Nordfors

 

och läs på Vaken

 

och avslutningsvis: Mikael om du lyckas läsa min text här, förmodligen är du kvar i din aeterkropp, så gå inte in i ljuset när du lämnar även denna kropp! Detta är en Reptil-fälla för att återvinna din själ till fängelseplaneten! Fokusera istället på att gå direkt till GUD eller din själafamilj!

Tack för allt du har gjort för oss!!!

 

Se även på WTV:

Läkaren Mikael Nordfors hängs ut i tidningar för att tysta hans Covid vaccin kritik;

Iboga befriar från drog- alkohol- tobak- och sockerberoende, Dr. Mikael Nordfors vill öppna Ibogaklinik;

Dr. Mikael Nordfors om Covid-lögn, mediciner emot och opålitliga PCR-test;

Dr. Mikael Nordfors on Covid and PCR-test lies, Tanzania without restrictions and Corona problems;

Läkaren Mikael Nordfors och andra plandemikritiker i Kungsträdgården 31.10.20 historisk sammankomst;

 

Denna film (1. nedan) spelade Mikael in bara två dagar före hans död! Det blev hans sista ..... Märkligt att en Mossad-agent, Shorim Shapir (enligt en YTkommentar), besökte honom. Var det hans baneman?