Toulouse morden Mind Control?

2012-03-22 17:33

Mycket talar för att Mohammed Merah, som ca. kl. 11.30 idag blev skjuten av polisen i Toulouse, styrdes genom mind control, att han var en individ utsatt för hjärnkontroll, på engelska en TI (targeted individual).

Enligt Aftonbladet kommer uttalanden från en av Merahs vänner, som tyder på att den officiella bilden inte stämmer:

"Jag uppfattade honom aldrig som religiös.

Senast de träffades verkade allt normalt.

– Något måste ha hänt i hans huvud, säger Karim.

AB rapporterar också om att; "En annan vän som BBC pratat med kan inte tro att han är skyldig till skjutningarna."

Den 23 mars 2012 återger Expressen Sabinas, Merahs kusins, åsikt i sin tryckta upplaga: "Han var ingen radikal islamist, som medierna skriver. Han måste ha blivit manipulerad att göra det här."

Alex Jones är inne på samma spår: "French Terror Attack: All the Hallmarks of an Intelligence Psy-op and False Flag".

Vaken.se hade nyligen ett bra inslag med ytterligare ett bevis att Al-Quaida är en skapelse av CIA (skrivs ofta som Al-CIA-da), som fortfarande har kontrollen. En stark indikation på att Merahs aktiviteter var sk. falsk-flaggade operationer, är att minst en fransk säkerhetstjänst hade Merah under övervakning. Samtidigt syns de inte ha haft något större intresse av att stoppa 'hans' terroraktiviteter? VARFÖR?

"Dödskjutningarna i södra Frankrike får den nuvarande presidenten Nicolas Sarkozy att föreslå skärpta lagar mot hat- och extremistsajter på internet och mot personer som åker utomlands för terrorträning." rapporterar Ekot idag. Problem, Reaction, Solution; ett klassiskt upplägg ofta benämnt Hegels dialektik. Det fria Internet har blivit obekvämt för etablissemanget, därför skapades falskflagg-operationen Wikileaks och nu senast mord på oskyldiga barn och militärer. Den franske presidenten får säkert bra draghjälp också i valkampanjen. Att få tillfälle att framställa sig som den trygge landsfadern, i en situation av kaos el. oroligheter, och som därför kan erbjuda medborgarna återupprättad trygghet, brukar alltid ge bra utdelning.

Ingen vettig muslim skulle begå ett sådant illdåd! Redan ett barn kan räkna ut att en sådan fruktansvärd illgärning medför en massiv kollektiv ilska mot den muslimska världen. 'Qui bono', vem har en fördel av detta? Glöm inte heller att Mossad - som bankhuset Rothschilds redskap - står högst i säkerhetstjänsternas hierarki. Mossad anses kontrollera CIA. Det framkom uppgifter i franska och israeliska media, att Merah även skall ha varit i Israel. Blev han där mind controlled?

Den 27 mars 2012 går den italienska tidningen Il Foglio ut med nyheten, att Merah var ett verktyg av den franska underrättelstjänsten French Directorate General for External Security (DGES), rapporterar Alex Jones. De skall ha slussat in Merah till Israel för tre dagar under september 2010. Hur kunde han komma in i Israel när han 2009 var i Syrien, Afghanistan, Irak och Jordanien och detta gick att spåra i hans pass? Det är extremt svårt att komma in i Israel med sådana stämplar i passet.

Dessutom är det märkligt, att Merah hade 8 vapen officiellt registrerad på sig, trots att han blivit dömd för småbrott. Hur kunde den franska staten tillåta att han hade bl.a. en Kalaschnikow, en israelisk Uzi, en Pupgun och en kaliber 45 colt?

Ytterligare en fråga som man kan ställa sig, är varför polisen inte använde gas (nyttjades av den ryska polisen i Moskva-teatern) eller någon annan form av icke dödliga vapen, med effekter som starkt obehag, brännande känsla på huden mm., för att neutralisera Merah. Upplägget med skarpskyttar hade sannolikt bara ett syfte; att bli av med Merah och därmed en eliminering av risken för att obehagliga sanningar kommer fram. Vilken cynism.....