Nytt US-projekt om Tesla-el genom luften med ny Wardenclyffe Tower

2018-11-11 18:31

MI6 censurerade Alfheimr lyckas ibland med att slinka brisant material igenom censuren. Så också idag med hänvisning till detta inslag om ett nytt försök att blåsa liv i Nikola Teslas över 100 år gamla forskning att skicka el genom luften. Där förloras nästan ingen el alls jämfört med den primitiva kabeltekniken som har påtvingats oss idag.

Nikola Tesla, världens genom tiderna största teknikgeni

Nikola Tesla hade byggt den s.k.  Wardenclyffe Tower utanför New York, som skulle skicka gratis el till alla människor på jorden genom luften. Elen utvinns ur eterfältet och är därmed kostnadsfri.

Detta saboterades av storbankiren J.P. Morgan, som ville tjäna pengar på folk tillsammans med Rockefeller genom att sälja olja till dem. Alla som har hållit på med den s.k. fria energin har mördats eller på annat sätt saboterats.Teslas Wardenclyffe Tower förstördes av J.P. Morgan och han drog in samtliga pengar från Tesla.

Men nu har en ny  Wardenclyffe Tower byggts av ett spännande forskargäng i Texas. De vill fortsätta där Tesla blivit stoppat för mer än 100 år sedan. Detta är en stor sensation.

De använder dock felaktiga fysikaliska begrepp. Vågen som skickar el genom luften är ingen elektromagnetisk våg utan en skalärvåg, närmare bestämt en elektrisk skalärvåg. Den upptäcktes av Tesla 1898 trots förfalskningen av Maxwells vågekvation.

Företaget Viziv Technologies kallar den elektriska skalärvågen för Zenneck surface wave. "Viziv surface wave systems will make it possible to bring more of the world’s renewable resources onto the global market, making green energy truly viable."

Hoppas att forskarna, Viziv och deras projekt får överleva. Uppstickarpartiet Populisterna har deras forskning i sitt partiprogram, men de flesta svenskar är för enfaldiga att fatta galoppen. Att sänka elräkningen till noll kronor överstiger de flestas förstånd. De flesta som tillhör Miljöpartiet borde jubla högt över denna Tesla-teknologi, men där samlas tyvärr Sveriges allra dummaste ...

I filmen diskuteras risken att den nya teknologin kan missbrukas för mind control. Detta är principiellt inte feltänkt, men inte så troligt, då Viziv bara verkar koncentrera sig på trådlös elöverföring. Till detta behövs elektriska skalärvågor, som dock knappast påverkar vår kropp, då den arbetar med magnetiska skalärvågor, som fysikprofessor Konstantin Meyl upptäckte 1990.

Filmen lades upp den 9 november och har redan nästan 90 000 visningar och över 2 000 kommentarer.