Invandrarnas fyrverkeriterror organiserad av den insmugglade ISIS-armén?

2017-01-08 19:25

bilden och filmerna samt referenser från Avpixlat

Det kan inte vara en slump att Sverige, Tyskland och många andra länder fick lida under extrema former av fyrverkeriterror nyår 2016/17 som aldrig skådats tidigare. Den stora våldtäkts- och taharrush-gamea-vågen uteblev lyckligtvis, men istället attackerade invandrargäng poliser, brandkåren, småbarn och andra oskyldiga.

Det som hände i Köln nyårsnattten 2015/16 var en hemlig övning att träna den insmugglade ISIS-armén. Den skulle slå till under 2016 men gjorde inte det. White TV hade här fel med sina prognoser. Orsaken är okänd, men ett svenskt medium, som så sent som midsommar 2016 förespådde för september 2016 en attack av den till Sverige insmugglade ISIS-armén, tror att positiva icke mänskliga krafter har gripit in till vår fördel.

Ett liknande fenomen i den omfattningen som i Köln för ett år sedan uteblev året därpå, men ett nytt lyste upp på nyårsnatten:

migrant-attacker på civila och poliser med fyrverkeripjäser. Många blev sårade. Att det hände så systematiskt, så aggressivt, så respektlös gentemot polisen och i just de länder, som har störst migrationsbelastning, kan inte vara en slump. Dessutom skall vi hata slumpen.

Då ligger det nära att förmoda, att den insmugglade ISIS-armén på så sätt tränat ånyo sina kommandostrukturer, att genomföra igen en kriminell samordnad aktion.

Faran med den i Sverige stationerade Daesh-armén är därmed långt ifrån över. De kan slå till under 2017. Försvarskonferensen borde sikta på det och inte Ryssland.

Läs även på Avpixlat:

Utsatta poliser talar klarspråk: Invandrargäng bakom fyrverkeriterrorn;

Regeringen handfallen inför fyrverkeriterrorn;

Ännu ett dygn med fyrverkeriterror och många anlagda bränder;

Fyraårigt barn besköts med raketer i ökänd Borås-stadsdel;

och på Nordfront:

Maskerade invandrare kastade smällare in i en barnvagn;

och på WTV:

ISIS-terrorister från den insmugglade armén bakom sexövergreppen i Köln;