Fritz Springmeier hos Alex Jones om MK-Ultra Mind Control

2014-11-13 23:04

Källa. Stanley Kubricks film Clockwork Orange handlade mycket om den gamla mind control teknologin

Fritz Springmeier var en av de första att hålla föreläsningar och sprida böcker om de hemliga bakgrundsmakterna, de som är källan till de stora konspirationerna: Illuminaterna. Han öppnade mångas ögon även på ämnet mind control / tankekontroll, med vilket man kan fjärrstyra människor som bilar eller drönare. Springmeier vet mycket om den gamla mind control teknologin som användes fram till 1970-talet, då 100-tals av CIA:s hemliga mind control project blev offentliga, som styrdes under huvudoperationen MK-Ultra.

Den avslöjades under den amerikanske Senatorn Church's Kommitté på 1970-talet. Idag behövs inte längre tortyr och uppsplittring av personligheten (multiple personality disorder) för att fjärrstyra folk. Det räcker med att ha deras DNA, som är en antenn för magnetiska skalärvågor. Vår DNA kan sända och ta emot skalärvågor snabbare än ljuset som en slags radioapparat. Därför måste alla nyfödda i Sverige lämna blodprov. Då kan man senare bekvämt plocka in offrets DNA och få kontroll över vederbörande.

Saknas det målpersonens DNA måste man chippa den. Förr var implantaten i hjärnan eller andra delar av kroppen (gärna mellan skulderbladen med en liten spruta) rätt så stora, så att de kunde spåras på röntgen. Idag har de nanostorlek och vi är helt rökta när vi vill hitta dem i en MRI-scanner eller liknande. Vi kan dock ibland fånga upp deras frekvenser när det sänder och tar emot. Se närmare den andra mätnings-filmen från Lars Drudgaards och min resa ner till Tyskland för tre år sedan.

Se även på White TV: Positive TI Measurements in Berlin, Germany;

Mikrochip i hjärnan läser tankar som styr förlamad arm;

Nya tekniska mätbevis att ti's har mikrochips i sina kroppar;