Stort och hjärtligt TACK till mer än 150 snälla själar som hjälpte mig, WTV fyller 10 år online

2021-03-15 14:23

Jag, Henning Witte, vill härmed även på denna väg tacka så hjärtligt till alla som hjälpte mig att rädda mitt hem från kriminella Skatteverket och KFM. Det var drygt 150 snälla själar som swishade, överförde och lånade. Vilket fint gensvar!

Till råga på allt satt sig Swedbank på ett större lån som jag fick från det europeiska utlandet. De ville ha penningtvättsvar. Det fick de omgående men de fortsatte med nya oförskämda frågor, som var krångliga och tidskrävande att svara på, typiskt sabotagesyfte. Det slutade med att jag fick säga upp lånet och Swedbank skickade tillbaka mina pengar.

Mina och mina, så länge digitala pengar sitter på ett bankkonto, så länge äger banken dina pengar. Först när pengar tas ut som kontanter så äger man dem. Detta är ett viktigt skäl varför bankerna konspirerar mot kontanterna.

Partiet Populisterna (hemsidan saboteras jämt) har i sitt bankreformprogram att bankerna måste hantera kundernas pengar som klientmedel, d v s ha dem på kundens klientmedelskonto där kunden äger pengarna. Då behövs inte den bedrägliga insättningsgarantin, som inte räcker till i en större kris. För några år sedan behövde fyra italienska banker pengar från insättningsgarantin. Då var redan halva fonden tömd ...

I alla fall så lånade jag på ett annat sätt och nu är hela den uppdiktade skulden betald och min älskade stuga räddad.

White TV fyller 10

För tio år sedan gick WTV online efter att hemsidan redan nästan var klart ca ett halvt år innan. Under tiden finslipades en utbetalningslösning med en klient till mig, ett betalinstitut, som redan 2010 hade infört ett Swishsystem. Jag ville dela reklampengar med dem som tipsade och/eller skrev kommentarer på WTV. Då skulle det automatiskt utbetalas i slutet av varje månad hälften av reklampengarna till medlemmarna som hade hjälpt till. Allt gick via datorer.

Men sedan tryckte minst en storbank på MasterCard som hittade på swepskäl att knäcka min klient. Så kollapsade min fina betallösning. Sedan saboterades medlemsfunktionen vilket slutade med att ingen skrev kommentarer.

Utgivningsbevis fick WTV dock inte, då jag vägrade att censurera kommentarerna. Om någon skulle göra fel där, skulle han/hon inte få del av reklampengarna var tanken. Men det räckte inte för den censurfrämjande myndigheten. Min ansökningsavgift fick jag naturligtvis inte heller tillbaka. Partiet Populisterna kräver att systemet med ansvarig utgivare slopas. Det främjar enbart censur. Istället ska varje enskild journalist vara ansvarig för sina publikationer.

2014 var WTV det bästbesökta alternativmediet i Sverige. Då kom det kriminella Skatteverket med en revision som blev mycket dyr och Google, MSB och andra saboterade WTV så kraftfullt att tittarsiffrorna rasade. Sist SKV gjorde en revision var 1999 när jag hade dristat mig att publicera två odetonerade bomber på Estonias skrov.

Två bomber på Estonias skrov som förändrade mitt liv drastiskt sedan 1999 och gav tanken att ha en egen TV-kanal då alla massmedia ljuger i Sverige

Idag är det bara en liten avantgarde som vågar klicka på WTV. Klicksiffrorna förfalskas dessutom till det negativa. För några år sedan ville jag lägga ner WTV då så få tittade. Men när jaga annonserade nedläggningstanken kom dock så mycket positivt gensvar, att jag har fortsatt med att rapportera saker, som även de flesta andra alternativmedia censurerar bort.

Ett klassiskt fall är Anna-fallet. Jag har valsat runt hos de numera ledande alternativmedia för att beveka dem att publicera om Anna-fallet som fick så mycket lögnfokus hos gammelmedia. Men nix. Sorgligt att de flesta alternativmedia inte är fria i Sverige.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.