Kall fusion: 1:a E-Cat från Andrea Rossi såld i Tyskland

2013-06-17 20:14

Andrea Rossi är den kände uppfinnaren, som konstruerat den fria energi maskinen E-Cat (Energy Catalyzer), som fungerar enligt 'low-energy nuclear reactions' (LENR), eller bättre känd under det litet missvisande namnet kall fusion. Nu har Rossis tyska dotterbolag E-Cat-Deutschland GmbH sålt sin första 1 MW anläggning. De tyska myndigheterna strular dock med säkerhetscertifikatet, trots att anläggningen redan september 2012 fick sitt CE-godkännande. Därför kan de mindre 10kW Home-ECAT-Anläggningar inte levereras ännu. De måste avvakta storebrors godkännande.

Källa

Den 20 maj 2013 bekräftade sju olika vetenskapsmän från flera olika universitet, att Andrea Rossis E-Cat inte är en bluff, trots att de inte kan fysikaliskt förklara, hur den får sin overunity effect. De svenska forskarna Torbjörn Hartman, strålskyddsansvarig vid Svedberglaboratoriet, Bo Höistad, emeritus professor i kärnfysik, Roland Pettersson, pensionerad lektor i fysikalisk och analytisk kemi vid Uppsala Universitet, Lars Tegnér, fysikalisk kemist och tidigare utvecklingsdirektör för Energimyndigheten samt Hanno Essén, docent i teoretisk fysik och lektor vid KTH, deltog, rapporterar Ny Teknik.

White TV tror sig ha hittat den mest närliggande fysikaliska förklaringen: E-Cat samlar in neutrinos!

För en gångs skull har Sverige faktiskt spelat en positiv roll i erkännandet av Andrea Rossis kall fusions arbete. Två fysikprofessorer, Sven Kullander och Hanno Essén, har redan tidigare (2011) modigt bekräftat för tidningen Ny Tekniks reporter Mats Lewan (om alla journalister vore som Mats skulle det gå bättre för Sverige) och SVT, att Rossi inte fuskar. Naturligtvis måste dessa media även ge ordet till de dumma och oseriösa fysikprofessorerna, som inte har gjort sin hemläxa och lärt sig kunskaperna om neutrinos och skalärvågor, för att deras medium inte skall krossas av etablissemanget, som har konspirerat i över hundra år mot den fria energin. Professorer som Peter Ekström från Lund bör frånkännas sin professorstitel med omedelbar verkan och avstängas från alla universitet. Det är sådana oärliga och instängda forskare som har kastat hela mänskligheten bakåt, t.ex. in i den mycket skadliga atomenergin. Alla de som har förtryckt Nikola Teslas, Stanley Pons, Martin Fleischmanns, Andrea Rossis och Kontantin Meyls forskning har begått ett stort brott mot mänskligheten, som kunde ha levt utan energibrist och stora energikostnader och utan den enorma miljöförstöringen som vatten-, kol-, olje-, gas- och kärnkraft har medfört.

Kolla in den här filmen från SVT:s Vetenskapens Värld dec 2012, som är ganska öppen, för att komma från SVT. Riktigt intressant är den korta sekvensen runt 19:13 min i filmen, som visar Prof. Konstantin Meyls böcker om skalärvågor och en bok om honom från Johannes von Buttlar som White TV:s Henning Witte har läst med stor förtjusning för något år sedan.:

Se även White TV:s inslag: Andrea Rossi har uppfunnit fungerande kall-fusion-maskin;

Kall fusion ersätter kärnkraft, trots konspiration mot fri energi;

Kall fusion fungerar, samlar in neutrinos?;