Fem år sedan Aschberg-jägaren Beshir Rabani mördades, förmodligen av Mossad; vi saknar dig Bechir!

2022-12-14 22:04

Mellan kl 02:00 och 03:00 den 15 december 2017 mördades småbarnspappan och medborgarjournalisten Bechir Rabani, en dag efter att han hade annonserat ett stort skandalavslöjande mot den hård kritiserade Robert Aschberg. Rabani var totalt frisk och full av livsglädje över sitt nyfödda barn när han plötsligt säckade ihop och var död, förmodligen hjärtinfarkt.

Familjen redogjorde aldrig detaljer om mordet, antagligen av rädsla att förlora någon till. Den extremt korrupta och Mossad-kontrollerade skånska polisen beslöt direkt utan undersökning att det inte förelåg mord. Vad vi vet utfördes inte ens en obduktion.

Vi vet inte heller vilket scoop Bechir hade mot Arschberg. Fram till 2019/2020 publicerades om Bechirs plötsliga död, men sedan blev det tyst. Först nyligen publicerade några gammal info om Bechir Rabani på Swebbtube.

Under WTV:s förnyade rechercher de sista dagarna dög ett nytt förslag för mordmotiv upp: ett pedofilt avslöjande, dock utan några som helst bevis. Aschberg är med stor sannolikhet satanist. Det finns bilder där han gör satans tecknet med handen. Detta skulle enklast förklara det snabba mordet efter Bechirs ord om snart avslöjande. Det pedofila nätverket har alltid högst prioritet!

Att Mossad mördade Palestiniern Bechir Rabani råder det ingen tvekan om längre efter fem år. Bara de har makten att agera så snabbt och så effektivt sopa alla spår under mattan. Mina inslag om Bechir är helt borttagna på Google och många andras också.

Enligt modige Egor Putilov hade Bechir fått en rad hot och varningar kort före sin död. SÄK skulle vara en av hotarna, Säpo alltså. De står sedan Palmemordet under hårt Mossad-förtryck.

Bechirs Facebook trafik raderades direkt efter mordet på ett manuellt sätt. Det kan inte vem som helst utföra, och så snabbt.

Aschberg är en del av vänsterextrema Expo, ochså en Mossad-front i Sverige. Deras mycket begåvade Jonathan Leman är med hög sannolikhet en katsa, en av då få kärnagenterna inom Mossad.

 

Läs även på Newsvoice:

5 år sedan press- och yttrandefrihetskämpen Bechir Rabani dog

 

Vi saknar dig Bechir! Du är en svensk hjälte och förebild!

 

Se även på WTV:

Robert Aschbergs nya lögn i samband med Bechir Rabani och Åsa Westerberg;

Mossad Murdered Palestinian Journalist Bechir Rabani? Robert Aschberg suspect;

Mossad mördade alternativjournalisten Bechir Rabani? Nytt indicium!;

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

Expos Jonathan Leman misstänkt Mossad-agent;

 

https://youtu.be/ctJfRa2JF5c