Varför tiger Miljöpartiet om luftdrivna bilar?

2019-09-09 15:34

Inget parti i Sverige är så skadligt för samhället och oseriöst som Miljöpartiet. Där samlas den politiska bottensatsen. De få som är duktiga, som Annika Lillemets och Valter Mutt t. ex., mobbas ut ur partiet.

källa

I mina rechercher efter en fri-energi-maskin snubblade jag över ett österrikiskt seminarium från 2002 med Wolfgang Wiedergut, som officiellt dog av tungcancer 2008, med stor säkerhet ett mord med strålningsvapen. F. o. m. min 5:40:00, alltså i slutet av filmen längst ner, kommer en kort tysk film om en fransk uppfinnare, Guy Negre, som i slutet på 1990-talet hade utvecklad en bil som går på luft, komprimerad luft. Bilen var billig och praktisk och det mest miljövänliga som finns på marknaden. Inga bekymmer att andas in dessa avgaser, de är ju vår andningsluft.

År 2002 hade Guy sålt rättigheter till över 40 fabriker runtom i världen och i hans fabrik i södra Frankrike utanför Nice fanns redan många nyproducerade luftbilar. Men nästan inga såldes p. g. a. en gigantisk världsomfattande konspiration, som visar ett EN mycket mörk och kriminell kraft styr hela planeten.

I Sverige ställde sig KTH i spetsen av mörkläggningen. De gjorde samma sak med M/S Estonia fallet. Där kryllar det tydligen av opålitliga "vetenskaps"män. KTH-mörkläggningen kommer naturligtvis överst på Google-sökningen.

Varför har inte klimataktivister och Miljöpartiet lagt fokus och pengar på denna fantastiska uppfinning?

Därför att Miljömupparna går mörkrets ärenden!

Och hade det inte varit massivt valfusk september 2018 hade de inte ens kommit in i Riksdagen. Så illa ligger det till i Sverige. Det senaste beviset för valfusket är att Google har tagit bort sökresultat för de alarmerande inslag från Nya Dagbladet och White TV!

Annat om fri energi på WTV:

Vem vill sälja fri-energi maskiner i Sverige? Jag behöver en i min kamp mot Vattenfalls ocker;

Ny teknik för trådlös elöverföring, dock primitivare än Nikola Teslas;