Tyskland regeras av finansfascister

2015-07-13 14:08

källa; Europas lieman: den tyske finansministern Wolfgang Schäuble, som avslöjats av många medialt begåvade människor som icke äkta människa

Efter den grekiska regeringens stora svek mot folket och folkomröstningen borde resten av Euro-länderna accepterat deras självförstörande bud, tyckte många. Att Tysklands regeringschef Angela Merkel (CDU) och finansminister Wolfgang Schäuble (CDU) ändå inte godkänner det är mer än skandalöst. CDU motsvarar Moderaterna. De regerar ihop med sossarna. SPD, som också sviker Grekland.

Det känns att de mörka bakgrundskrafterna med hjälp av mind control styr den tyska regeringen negativt för att världen skall anse att Tyskland är ansvarig för den stora ekonomiska kollapsen som snart kommer. Precis som man lät Tyskland stå för hemskheter under Hitler, som fjärrstyrdes p.g.a. sina Rothschildgener och demoniska ockupationer, så styrs nu Tyskland igen att stå på skampålen.

Det finns ett rykte i Tyskland att Merkel är Hitlers dotter genom konstgjord befruktning från en nazi-sädesbank. Inte helt otänkbart så som hon beter sig. Schäuble är ingen riktig människa utan tillhör helt de mörka bakgrundskrafterna. Draghi är en drake också. Därför kommer de med "lösningar" som bara förvärrar krisen. Vilket tydligen är meningen, för att vålla så stor finanskaos som möjligt. Enligt frimurarnas valspråk ordning ur kaos. De menar naturligtvis sin Nya Världsordning.

De negativa måste agera fort innan de sista portalerna stängs helt 2018 och försörjningen med förnödenheter och negativa varelser är avklippta.

Grekland skulle kunna räddas med nya Eurobonds från ECB och den Europeiska investeringsbankens resurser, t.ex. Detta diskuteras överhuvud taget inte. Dessutom kunde Grekland kunna göra alla Euros själv, som de är skyldiga, om de bara ville. Men de blockeras också av mind control av samma djävulska kraft. Glöm inte att detta vapen utvecklats i smyg sedan 40-talet och har nått oanade höjder idag.

Det är en skandal utan like att Tyskland och de andra EU-drakarna kräver att Grekland skall lagstifta en ny lag under bara tre dygn. Detta strider mot alla demokratiska tillvägagångssätt. En ny lag skall noggrant avvägas och kommenteras av många berörda parter innan det träder i kraft.

Den välrenommerade tyske EU-rätts professorn Karl Albrecht Schachtschneider har kommit nyligen med ett uppseendeväckande rättsutlåtande, att samtliga krav på Grekland och de tillhörande lån från trojkan strider mot EU-rätt så pass allvarligt, att de är helt ogiltiga enligt EU-rätt.

Men fascister och nazister har aldrig brytt sig om grundlagar eller lagar ....

Kritik mot hanteringen av Grekland på White TV: Varför svek den grekiska regeringen sitt folk? Mind Control!;

Ingen ställer systemfrågan mot bankerna i Greklandskrisen;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.