Tyska Nazi Parti NPD styrs av MI6

2012-06-03 19:43

Det tyska Nazi Partiet NPD grundades 1964 av Adolf von Thadden. 2002 avslöjade den brittiska tidningen The Guardian, att Thadden arbetade för den brittiska underrättelsetjänsten MI6. Att den tyska tidningen Kölner Stadt-Anzeiger hade gjort samma sak innan, gav inget eko.

MI6 huvudkvarter i London, världens näst mäktigaste underrättelsetjänst efter Mossad

Vad jag kan se så har svenska media förtigit detta avslöjande. Meningen är att allmänheten inte skall få information om hur olika säkerhetstjänster bygger upp 'spöken', för att gagna deras plan för den nya Världsordningen, NWO. Dessa 'spöken' som tex. Bin Laden och Al Quida, nyttjas sedan för att våra fri- och rättigheter skall kunna inskränkas maximalt. På så sätt elimineras möjligheten för medborgarna att slå bakut, den dag vi upptäcker att vi sitter i en totalitär fälla.

Att MI6 genomförde en operation för att rädda Hitlers andre man, Martin Bormann, ut ur det instängda Berlin våren 1945, (operationen James Bond), har White TV redan avslöjat. Bormann kunde efter andra världskriget leva ett liv i lyx och frihet, trots att han hade dömts till döden i Nürnberg-rättegången, där han dessutom gavs möjlighet att under brittiskt beskydd, från ett skyddat besöksrum, anonymt som åskådare bevista hur han själv dömdes i rättegången.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.