Massmedia Monsanto Mind Controled

Friday, 31 May 2013 11:37

Källa

"I helgen demonstrerade två miljoner människor i 52 länder och 400 städer samtidigt mot världens ondskefullaste bolag, Monsanto, bolaget som tar patent på livet självt och vars affärsmetoder är så ondskefulla att man slås av häpnad. Mediauppmärksamheten har varit nästan obefintlig kring demonstrationerna, inte bara i Sverige, utan även globalt.AP har skrivit en artikel som plockats upp av t ex Washington Post, men annars har det varit tyst.

Man kan fråga sig varför?" rapporterar Cornucopia. Författaren spekulerar sedan att Monsanto har köpt chefredaktörer och gammelmedia journalister. Över hela världen? Nej naturligtvis inte. De flesta journalister är inte korrupta och i synnerhet inte i Sverige. Delvis  styrs de via säkerhetstjänster genom order, då många journalister är agenter. Men alla är inte agenter och ändå tiger alla presstitutes världen över. Gåtans lösning är hjärnkontroll. En journalist får bara göra karriär när den går lätt att fjärrstyra med mind control teknologi, enklast genom skalärvågor.

Källa

Enbart rebelliska Internetmedia har rapporterat om de världsomspännande Monsanto protester och demonstrationer. Påfallande är att högermedia återgivit denna viktiga nyhet.