Tesla expert om Fri Energi, hemliga strålningsvapen och -medicin

Sunday, 09 December 2012 20:58

Teslaexperten Tom Bearden kontrolleras fortfarande av den amerikanska militären, men han har släppt trots allt mycket intressant information om Nikola Teslas arbete med skalärvågor och fri energi. I den här intervjun förklarar han hur Teslas fysik används i dag (intervjun gjordes förmodligen för ca. 20 år sedan), en fysik som har hemlighållits av etablissemanget i väst, men utvecklats av ryska forskare, som inte lät sig luras av Einstein och andra västikoner.

Uppfinnaren Nikola Tesla, dåtidens största snille

Tom Bearden beskriver self targeting teknologi, som även används inom Mind Control. Skalärvågorna som genomför fjärrstyrningen av en människa är bokstavligen fastklistrade på offret och följer med överallt, även i höga höjder och djupt under bergen. Detta görs med self targeting teknologin i kombination med fasförskjutning, phase conjugation.

Beraden misstänker att olyckan i Sibirien, Tunguska 1907, var vållat av ett hemligt Teslastrålningsvapen.

Han berättar om fri energi från vakuum och att värmepumpar skall ha over unity efekt. Dags för miljöpartiet att ta tag i denna information.

Bearden hänvisar till strålningsmedicin i Frankrike, som botade cancer och att samma teknologi kan missbrukas, att vålla sjukdomar. White TV misstänker, att Hannes Råstam från Uppdrag Granskning t. ex. föll offer för det.

Bearden förklarar hur en skalärvågsinterferometer fungerar och upplyser om diverse ryska strålningsvapen.

Filmen är framförallt viktig för sovande fysiker, vilket det finns gott om i det här landet.

Informationen om atombomben är ren amerikansk propaganda. Det var tyska bytebomber som kastades på Hiroshima och Nagasaki.

 

 

Tom talks Tesla - rare interview with Tom Bearden on the forgotten work of Nikola Tesla from Harish Singh on Vimeo.