Stoppa tvångsomhändertagande av barn, Kristianstad soc gynnar pedofiler+dråp

Tuesday, 19 February 2019 01:23

De flesta svenska socialtjänster har utvecklats till en maffia, som ofta gynnar pedofiler. Därför måste möjligheten för tvångsomhändertagande av barn förbjudas totalt. Istället ska soc skicka in observatörer i en familj med problem, 24/7 om så behövs. Där ska de kunna stoppa fysisk våld mot barn på plats, men världens heligaste band, den mellan mor och barn, ska inte rubbas. När modern döms till fängelse ska barnet få följa med om parterna så önskar. Fängelserna ska ha möjligheter att ta emot mor och barn.

Mikael Zazzios (till höger) kamp mot läkemedelsverket

Nedan måste ni lyssna på en hårresande intervju som hälsoaktivisten Ulf Bittner gör med chefredaktören för alternativmedicintidningen 2000-talets Vetenskap, Michael Zazzio. De avslöjar misstänkt grovt kriminellt beteende av socialförvaltningen i Kristianstad, som mot det tolvåriga barnet Filippas vilja splittrat en familj och placerar den ena treåriga dottern hos sin misstänkt pedofile far och den andra flickan, Filippa, hos en farmor, som knappt brytt sig om henne. Båda fäder hade nonchalerat sina barn under flera år i motsats till mamman.

Fallet är extra upprörande då cancersjuka Filippa inte blivit hjälpt av svensk cancersjukvård, som är extremt primitiv och inget annat än kvacksalveri, då man inte förstått orsakerna till cancer och att cellgifter och strålning ofta göder cancer och skadar resten av kroppen så starkt, att cellgifter gör mer skada än nytta. Tvärtom så blev Filippa förlamad av Lunds universitets sjukhus.

Modern, som nu blivit olagligen berövad sina två döttrar, hade lyckats samla in 2 miljoner kronor för alternativ cancervård i Mexiko, där behandlingarna inte är så extremt primitiva som i Sverige. Denna alternativa behandling har nu stoppats av de misstänkt kriminella tjänstekvinnorna på Kristianstads socialförvaltning. Filippa ligger nu utan mamma och utan systern på Lunds palliativa avdelning, där hon förmodligen ges morfiner för att underlätta döden, som hade kunnat undvikas i Mexiko. Mot sin vilja tvångsvårdas Filippa på Lunds universitets sjukhus för att ta emot döden!

Socialtjänsten har dessutom spärrat Flippas pass, för att sabotera vården i Mexiko, utan att de har en medicinsk utbildning eller laglig grund för det. Om mamman inte skulle lämna flickans pass till soc i Kristianstad hotade de med att öppna ett tvångsomhändertagande förfarande. De lurade mamman, för efter att hon lämnat ut passet rövade soc båda barnen bort ändå. I Sverige har man rätt att vägra vård och testa någon annan i andra länder.

P.S.: Google är naturligtvis på de negativas sida och länkar först till en Flashback sida där oseriöst pack ondgör sig över att Filippa fick 2 milj insamlat och hur donatorerna bör göra för att få tillbaka pengarna. Inget om Filippas öde. Man mår illa att så många onda människor kan samlas runt det här fallet.

Tack Ditta R för tipset!

Andra barnstöld-alarm på WTV:

Pedofiler och satanister styr tvångsomhändertagande av barn med olagliga medel;

Förbjud tvångsomhändertagande av barn. Socialtjänst och psykiatri primitiva i Sverige;

IAS kvacksalvaren Karin Lundén torterar barn + föräldrar. Socialtjänsten gör mer skada än nytta;

---------

Lyssna här och sprid informationen om denna hemska barnskandal:

https://soundcloud.com/search?q=Zazzio%2020190218

https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-om-rattssakerhet-i-kristianstad-kommuns-med-michael-zazzio-20190120

https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-med-advokat-henning-witte-om-filippa-arendet-i-kristianstads-kommun-20190225