Kroatien kommer bli världsmästare i FIFA 2018 då Ryssland styr det så med mind control

Saturday, 14 July 2018 17:30

Jag ville skriva före bronsmatchen att England kommer att förlora mot Belgien och trodde att spelet sänds kl. 20.00. Nu ser jag att jag missade spelet men gissade rätt. England förlorade med 0-2 mot Belgien.

"Känns som att Belgiens andra mål fick all luft att gå ur engelsmännen. Fram till dess hade de hopp och energi. Nu ser de ut som ett par lealösa gummibjörnar." skriver AB. Att detta är triggat med elak rysk teknologi kommer AB naturligtvis inte in i tanken.

Min gissning blir att Kroatien kommer bli världsmästare i morgon, därför att Ryssland vill det.

Hela fotbolls VM 2018 är riggad av Ryssland med mind control. En hämnd för förnedringen i de senaste olympiska spelen där Ryssland anklagades av Väst med fuskat bevismaterial att staten systematiskt dopar. Många oskyldiga ryska idrottsmän drabbades.

Mind control betyder teknologi som kan fjärrstyra en människas kropp och/eller tankar utan att offret är medveten om det. Ryssarna har varit ledande i det efter WW2.

Störst blev den ryska förnedringen vid vinter OS 2018 i Sydkorea. Därför fick världsmästaren Tyskland (2014) förlora mot Sydkorea, ett av VM:s svagaste lag. Vilken förödmjukelse för Tyskland.

Även Brasilien fick sitt straff och åkte alldeles för tidigt ut. Rysslands huvudmål i detta VM var att låta England förlora mot Ryssland. Därför var det viktigt att slå ut så många starka lag som möjligt så att Ryssland inte snubblar på vägen till en revanschmatch mot England. Därför lät Ryssland förlora Sverige mot England i kvartsfinalen.

England hetsade mot Ryssland i den uppdiktade Skripalaffären, där Englands kemiska vapenfabrik Porton Down själv förgiftade far och dotter. Detta ledde till att Väst nobbade VM-invigningsceremonin och den hycklande Löfvenregeringen deltog i bojkotten mot Ryssland för att sedan pudla och låta Mikael Damberg åka till Petersburg för mer än 100 000 skattekronor och en positiv kommentar om Rysslands gästfrihet.

Problemet är dock att man kan sällan styra 100% med mind control. Det ryska laget var så dåligt att de missade straffarna och därför blev det inte Ryssland mot England utan Kroatien. Men det var bra nära!

Alltid när det är självmål, hands eller straffsparkar inblandad är det hög risk för mind control eller svart magi.

Kroatien verkar leda statistiken med straffsparkar. Bara det talar för sig självt.

Att England blev bättre än Ryssland i medaljfördelningen under London-OS 2012 var också triggat med mind control.

De som inte sett min banbrytande intervju från september 2012 med fysikdoktorn Barrie Trower från MI5 bör göra det nedan. I slutet av samtalet kommer vi in hur lätt idrottsmän kan påverkas med mind control, både positiv som negativ. Man kan öka adrenalintillförseln, som inte upptäcks i dopingkontroller, då kroppen tillför adrenalin av naturliga skäl under en idrottsprestation.

Därför talar allt för att Kroatien och inte Frankrike blir världsmästare i fotboll 2018 i morgon, trots att Frankrike har det bättre laget. Frankrike har deltagit i Russia-bashing och deltagit i de omoraliska ekonomiska sanktionerna mot Ryssland och NATO:s aggressivitet mot Ryssland. Tur att Frankrike har sin nationaldag idag.

Konstigt att fulmedia tiger om denna fuskmisstanke mot Ryssland trots att de annars t.o.m. fabricerar rena lögn bara för att kunna svartmåla Ryssland. Men då skulle det väl komma fram att Väst också missbrukar mind control teknologin.

 

P.S.: Tur för USA att de inte var med i detta VM ....

PP.S. : det hände två mycket ovanliga saker som bidrog till Kroatiens förlust: 1. felaktigt domslut om straffspark för Frankrike och 2. en attack från Pussy Riot när Kroatien hade ett bra anfall. Pussy Riot styrs av västliga underrättelsetjänster. Ville de sätta stopp för Rysslands strålningsvapen?

Liknande om dopning med mind control inom idrotten på WTV:

Did Russian Mind Control humiliate Germany in FIFA World Cup 2018?

SVT:s Uppdrag granskning sprider hat mot Ryssland i OS frågan, på uppdrag av CIA?

Det osar fusk över London OS och de engelska framgångarna;

Euro 2016 Championship in Voodoo but not football, France cheated Germany with Black Magic!