Polen diskuterar mind control mycket öppnare än Sverige

Thursday, 25 January 2018 20:45

Polen verkar utveckla sig mer och mer till en fristad för mind control offer. Världens mest kände mind control drabbade, Magnus Olsson från Solna, har varit tvungen att fly från Sverige för att slippa den hemska mind control tortyren dagligen.

Sverige är efter Ryssland och USA världens ledande land att testa och utveckla mind control teknologin, hjärnkontroll slaveriet, sedan 1940 talet. Polen är raka motsatsen.

Polen är jämte andra gamla sovjetvasaller som Tjeckien och Ungern, mycket friare i sin politik. Det märks tydligt på invandringspolitiken och den berättigade kritiken mot Rothschildmarionetten George Soros. Även i f.d. Östtyskland är folket mycket mera nationellt sinnad än i Väst. Merkel fick sina sämsta valresultat september 2017 i Sachsen.

Polen har varit mycket öppnare att diskutera mind control teknologin. T. ex. bekräftade den polske försvarsministern 2016 officiellt att mind control vapen finns och att problemet måste utredas. Magnus Olsson och andra offer kan leva mycket friare och under mindre tortyr i Polen.

Förmodligen beror detta på ett mind control krig mellan Ryssland och USA. Ryssland har länge varit ledande, då de kidnappade Hitlers radartekniker, som då var ledande i världen. Dessutom dammsög Stalin all Nikola Tesla forskning och det fanns ingen direkt konspiration mot skalärvågor i Sovjetunionen. Dessa hemliga vågor används nämligen i mind control sammanhang.

Därför talar mycket för att Putin strålar med sin mind control över gränsen mot många av de forna våldtagna Sovjetdelstaterna, som nu ligger närmast Ryssland. De baltiska staterna får tyvärr inte njuta av denna förmån, då CIA är starkast i Europa just där, i synnerhet i Estland och Litauen. Därför gick dessa kidnappade idiotregeringar med i Euron trots klockrena bevis att detta skadar befolkningen enormt.

Polen och de andra gick inte med i Euron vilket bl. a. medförde att Polens ekonomi är Europas mest blomstrande nu.

källa: http://covertharassmentconference.com/speaker&Ewa_Pawela från polska mind control föreningen STOPZET

Nu gick den statliga och ledande polska TV-stationen TVP1 ut med ett inslag om mind control med två mycket pålitliga och ärliga experter, som White TV känner personligen sedan länge. Detta är en sensation. I Sverige skulle det inte vara möjligt ännu. Fake-news-SVT skulle aldrig ställa upp på det ...

Andra mind control inslag med polsk samband på WTV:

Polske försvarsministern erkänner att mind control offer finns;

Valfusk i Tyskland förmodligen med mind control och hjärntvätt;

Hommage à Dr. Rauni Kilde on 1st International Day against Mind Control;

Mind Control diskuteras på polsk TV;

8th February International Day against Mind Control;