Härmed ber jag alla ljusa krafter att stoppa chemtrails på jorden!

Wednesday, 05 April 2017 19:47

I Stockholm har det varit mycket chemtrails den senaste tiden. Min bild ovan är från den 4 april 2017 kl. 15.55 med blick från den israeliska ambassaden till Nordiska museet.

När jag nyligen var i Berlin, Köln och Bonn i mitt hemland Tyskland, samma elände, men ännu mera intensivt. Fler och fler vaknar och förstår att vanliga kondensationsstrimmor bakom ett flygplan försvinner strax efter flygplanet, men hänger inte kvar i luften i timmar och breder ut sig som tunna slöjmoln.

Simon Parkes bekräftade i sina sista radioshower från mars och april 2017 att de negativa krafterna, mest Annunaki, sprejar chemtrails som galningar just nu med massa gifter och nanobots (chips i nanostorlek som kan passera blodbarrieren i hjärnan). Sedan förstärker de eländet med HAARP.

De negativa krafterna gör nu allt för att behålla makten efter mottot skall vi gå under, skall människorna också göra det (Armageddon-tanken). Men de kommer att misslyckas. Jorden och vi är redan på en mycket positiv tidslinje, som de negativa inte lyckats förstöra hittills. De är de enda som kommer att gå under (många har redan strukit med), om de inte lyckas tänka om, vilket är lika med att befria sig från Archons' mind control, den konstgjorda intelligensen, artificial intelligence, en av de största farorna i hela universum.

Simon Parkes berättade i sin 2 april 2017 show, se nedan, att en ny grupp positiva, icke jordiska varelser har anlänt, för att hjälpa oss. Till dem och alla andra ljusa krafter vänder jag mig med min vädjan om hjälp:

Härmed ber jag alla ljusa krafter att stoppa chemtrails på jorden!

Den ljusa sidan tränger sig aldrig på, bara i extrema nödsituationer. De väntar hövligt tills man ber om hjälp. Detta är viktigt att veta!

Andra chemtrails bevis på WTV:

Chemtrails versus contrails i Stockholm 2017-01-19, hela himlen hade konstgjort dis;

Nya chemtrails bevis: utsprutningsrör inbyggt i flygplansmotorn;

Ny bok om chemtrails: De vita linjerna i skyn;