Nikola Majstrovic på bokmässan om Ivar Kreuger, den störste svensken i modern tid

2016-09-26 18:41

Nikola Majstrovic är världens ledande Ivar Kreuger forskare. Inget förlag vågade ge ut boken. Nikola Majstrovic var tvungen att förlägga själv, precis som med den senaste boken om att Bonnier ville sälja hela koncernen till Hitler 1940.

Det var modigt av Vávra Suk att trots detta enorma tryck mot Nikola Majstrovic låta honom göra reklam för den brisanta Kreugerboken. Om sanningen om Kreugermordet skulle komma till den breda allmänhetens kännedom, skulle familjerna Wallenberg, Stenbeck och Bonnier förlora sin makt i Sverige genom expropriering och folkets vrede. Utan de extrema brott, som mord, bedrägeri, bokföringsbrott, lögn i tidningar m.m., skulle dessa familjer inte vara så förmögna idag. Det största problemet med dem är dock att de med hjälp av den stulna förmögenheten har tillskansat sig en hemlig makt bakom Sveriges kulisser, som sätter demokratin ur spel. Detta måste vi ändra på!

Folkets vrede skulle dessutom även rikta sig mot familjen Wallenberg, som konsekvent mörklagt Raoul Wallenbergs öde, som hänger tät ihop med Wallenbergarnas brottslighet gentemot Ivar Kreuger.

Kreuger-boken kan direkt beställas hos Nikola Majstrovic och kostar 200 kr + porto:

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Annat om den mörklagda Kreugersanningen på White TV:

Bästa Ivar Kreuger boken någonsin av Nikola Majstrovic;

Svenska Dagbladet ljuger om Ivar Kreuger, som vanligt;

SVT:s Wallenbergs del 1 ljuger om Kreugermordet, som vanligt;

Kreugermordet början till lösning av Raoul Wallenberg Gåtan;

DN ljuger som vanligt om Kreuger;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.