Om reptiloidernas kroppsbyte/formväxling och drakar med Simon Parkes

Thursday, 21 July 2016 00:00

källa; drottningen av England (bilden), Hillary Clinton, George Bush, George Soros, Jean-Claude Juncker och förmodligen även Erdogan är kroppsväxlande reptiler

När Jo Conrad och jag besökte Simon Parkes i Whitby, England, i april 2015, var en av mina första frågor till Simon, utan att kameran var på och utan att detta var ämnet för våra intervjuer, hur en shapeshifting, en formväxling för reptiloiderna, fungerar. Han svarade undvikande och jag märkte att han inte fick eller ville gå in närmare i detta känsliga ämne, trots att han inte långt innan hade erkänt i en intervju med Kerry Cassidy från Project Camelot att han kunde formväxla mellan sin vanliga kropp och en mantis-kropp. Jag var naturligtvis besviken.

Men nu i hans senaste intervju 2016-07-17 svarar Simon ganska bra på frågan, lyssna från min 34:50 i första filmen nedan. Sedan går han in på drakarna, som inte får förväxlas med drako-reptilerna. Jag kan bekräfta från vad jag har lärt mig hos ett duktigt tyskt medium och andra, att de flesta drakar är hjälpfulla och positiva varelser, men jag befarar att många är under mind control från arkons eller drako-reptilerna.

Hur kommer det sig att Simon Parkes plötsligt vågar tala om en av reptiloidernas största hemligheterna (kroppsbyte)? Och dessutom offentligt?

Simon berättar i sin senaste podcast från den 17 juli 2016 (första filmen nedan) att han har sagt upp bekantskapen med sin "far" Annu, den mäktigaste drako-repton på jorden, som enligt Simon just nu inte ens längre är på planeten. Anledningen till Simon Parkes rebellion mot Annu är att Simon hittade några väldigt väl gömda eteriska implantat hos sig, som hans "far" måste ha planterat i honom medan Simon var mellan tre och sex år gammal. Stackars Simon är totalt besviken, hur kunde Annu ha lurat honom under så sång tid och att Simon inte upptäckte implantaten trots att han själv är specialist på det, som hjälpt många andra att avlägsna dem.

Allt talar för att Simons befrielse från drako-reptilernas mind control har öppnat vägen för allt fler hemligheter, t.ex. att förklara för oss litet närmare hur en shapeshift/formväxling fungerar. Denna förmåga är inte bara reserverad för reptiloiderna, även om den oftast nämns i deras sammanhang. Även människor som anslutit sig till sina 10 resterande DNA-strängar (i den fjärde dimensionen) kan byta skepnad. Flera vittnen har bekräftat detta för och om mig.

Hör Simon Parkes om shapeshifting:

https://m.facebook.com/970068746422677/videos/1231842446911971/

Andra reptilämnen på White TV:

The Huge Secret That Princess Diana Knew;

Alex Collier berättar hur Drako-reptilerna ser ut;

Säg inget om reptiloiderna, Don't Mention The Reptiles - Credo Mutwa vittnar;

Allt fler vågar prata om Drako-reptilerna;

Sterwart Swerdlow om mind control, Montauk och drako reptiler;

Etheric Implants by Dr. Henning Witte on 2. Mind Control Conference Berlin;