Viewing all articles in Historieförfalskning

Erkänner USA sina SECRET SPACE PROGRAMS under 2020?

Tuesday, 21 January 2020 16:39

 

USA plågar sin befolkning, American Horror Dream

Saturday, 18 January 2020 13:16

hemlöst amerikanskt barn måste sova i bilen.

USA är ett förtryckar land och Trump har inte lyckats att göra situationen bättre för de många fattiga. Minst 40 miljoner amerikaner lever under fattigdomsgränsen som är mycket lägre än i Sverige.. Minst en halv miljon är hemlösa.

Många hemlösa har jobb men tjänar sådana slavlöner att de inte kan hyra en bostad. Är de i dröjsmål med hyran mer än fem dygn, kommer polisen och kastar ut dem på gatan. Där får de inte tigga eller gräva i soptunnor. Innehållet där tillhör kommunen och de som tar burkar ur soptunnan blir polisanmälda för stöld. Vilket vidrigt regime USA har blivit och Trump minskade korten för betalning av fri mat.

Obama lyckades inte att ge alla en sjukförsäkring eftersom det sjuka amerikanska etablissemanget satt hela tiden käppar i hjulen för Obamas heroiska försök..

Inget annat land i världen, inte ens Kina, har så många fångar per capita i sina fängelser som USA. Anledningen är att slaveriet i USA göms i deras fängelser.

Filmen är från 27 nov 2019 och har redan nästan 8 miljoner tittare.

Annan USA kritik på WTV:

Trumps ekonomiska politik bara bra för de rika, över 1/2 miljon hemlösa;

Miljontals barn hemlösa och hungriga i USA - Sverige har samma bankvirus;

Ingen hejd på US-banksters girighet: rivar tomma hus;

USA ondskans supermakt;

USA ingen rättsstat;

 

Vem kan fixa en saltvattenmotor?

Thursday, 09 January 2020 10:24

Kontakta WTV via den krypterade tipsfunktionen nedan eller tel: +46 70 727 85 25.

Tack för tipset S!

 

Sabbatean Frankism en av reptiloidernas hemliga maktarm på jorden

Sunday, 29 December 2019 22:12

källa: https://main.weku.io/community-deals/@richq11/serving-satan-sabbatean-frankism-and-satanism-in-the-modern-world

De som upptäcker en judisk konspiration mot resten av världen tillhör den smartare delen av människorna. De som dessutom vågar prata om det offentligt är också mycket modiga. Men de har ändå fel. De förstår inte att jorden fjärrstyrs ifrån den 4. dimensionen, främst genom reptiloiderna men även demoner och allsköns interdimensionella varelser, som tillhör djävulens hierarki. De judiska folken missbruks enbart som en falsk flagga och det är därför de fick lida så mycket under de senaste 3 000 år.

Reptiloidernas maktarm inom judendomen är sionismen och därför är så många rabbiner emot sionismen och tycker att den inte hör hemma i judendomen.

Sverige importerar med massinvandringen från MENA-länderna mycket antisemitism. Om judarna skulle ha makten bakom kulisserna i Sverige, skulle de inte tillåta en sådan massinvandring. I Sverige är det Mossad som har makten bakom kulisserna. De är enbart på pappret Israels underrättelsetjänst, men i själva verket de vita drakoreptilrernas direkta maktarm på jorden. Reptiloiderna däremot har planerat det tredje världskriget mellan den kristna och muslimska världen sedan länge och kriget ska även utspela sig på israelisk mark, vilket medför att hela Israels existens riskeras med WW3.

Annat om Drakoreptilernas konspiration mot jorden på WTV:

Drako-reptilerna hjälpte Hitler;

 

 

 

Då 13-åring vittnar om sex med Donald Trump, utpressas han med denna våldtäktsanklagelse?

Tuesday, 26 November 2019 08:23

WTV har tidigare skrivit om den överhängande misstanken att Donald Trump utpressas med en Epstein-video. Kvinnan i denna film stämde Trump under sommaren 2016 civilrättsligt, men tog tillbaka sin stämning under november 2016 av okänd anledning. Videoinspelningen är från juni 2016.

Trump och Epstein hade tidigare en nära relation. Därför fanns 14 anteckningar om Trumps olika telefonnummer i Epsteins ökända notisblock.

Trumps väldiga hattande i sin politik, fram och tillbaka, i viktiga frågor och hans skandalösa slavpolitik gentemot Israel förklaras enklast, att han är tvungen att göra eftergifter, då han utpressas. Han har ändå lyckats tränga det djävulska amerikanska etablissemanget bakom kulisserna tillbaka ganska mycket.

Bedöm själv om hon är trovärdig.

Se även:

Epstein bondeoffret att påminna Trump om utpressningsfilmer med 13-årig flicka?