Demonstration "Skydda våra kontanter" utanför svt-huset i Göteborg torsdag 16 april

2015-04-13 16:25

Demonstration ang. att "SKYDDA VÅRA KONTANTER" som bankerna allt snabbare tar bort. Bankomater och kontanthantering försvinner i oroväckande takt och detta måste uppmärksammas! Kontanter är en rättighet och denna utveckling kan inte fortsätta. SVT-Debatt har bjudit in bankerna att närvara i programmet flera gånger, men bankfolket gömmer sig varje gång och flyr sitt ansvar. Debatten måste tas innan det är försent!

Vem tjänar på denna utveckling? Har man frågat folket? Nej nej nej. Bankerna går med miljardvinster medan folket blir fattigare och vi ser nedskärningar överallt i samhället.
Om ingenting görs nu så kommer vi plötsligt att vakna upp i ett samhälle där våra kontanter är utbytta mot enbart digital valuta, t.o.m. i form av RFID-CHIP!

VI TÄNKER INTE STÅ FÖR ETT SAMHÄLLE DÄR VÅRA BARN SKALL BLI PÅTVINGADE RFID-CHIP. Därför bl.a. behöver vi skydda våra kontanter!

Vi uppmanar nu alla som är medvetna om dessa saker att närvara vid demonstrationen och visa att vi säger NEJ på ett fredligt sätt. Att mer kraft läggs på att dessa frågor uppmärksammas i media. Vi har alla ett ansvar att ta när vi ser girighet och makt samt kontroll gå över styr, vilket det nu gör. Vi kan inte vänta på att våra politiker skall göra saker åt oss! Vi måste själva visa vägen och vara förändringen vi vill se!

Hoppas du kan vara med och göra din röst hörd nu på torsdag 16 april i Göteborg!
Låt det bli dagen som vi väckte svenska folket om bankernas fulspel att TA BORT VÅRA KONTANTER.

Tid: Torsdag 16 april, kl.17.00-20.30.

Plats: Utanför SVT-huset i Göteborg (Pumpgatan 2). Buss 16 går från Nordstan kl 16.39 till station Pumpgatan, sedan 5min promenad till SVT-huset.

Kom och var förändringen du vill se i samhället
Gör någonting , bidra med något ,säg ifrån

Skriv även på Blueshifts upprop för att SVT skall genomföra en debatt om kontanterna:

Upprop – dags för SVT att bryta den politiska umertan runt privatbankernas krig mot kontanterna

http://blueshift.nu/upprop-dags-for-svt-att-bryta-den-politiska-umertan-runt-privatbankernas-krig-mot-kontanterna/

Läs även här på White TV om kontanter:

Kontanter är lagliga betalningsmedel; bankernas fiat-pengar inte!

Kontantdödaren Peter Norman (M) är jävig och borde avgå omedelbart!;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.