Demokratisera Palmeutredningen! Inte ett komma skall vara sekretessbelagt

2013-03-11 12:33

Idag har AB en tung debattartikel om kravet på en ny Palmeutredning. Aldrig förr har så många seriösa och respekterade personer skrivit under en så rungande örfil mot åklagarnas och polisens rättsröta i Palmemordet. Debattartikeln är dock dömd att misslyckas. Så länge man gör bocken till trädgårdsmästaren, dvs. låter polisen utreda polisspåret, blir resultatet enbart ett nytt hån mot det svenska samhället.

Källa

Det enklaste sättet att bringa klarhet i Palmemordet är att demokratisera utredningsarbetet. Släpp sekretessen för samtliga Palmehandlingar som nu är inlåsta hos MUST, SÄPO, Regeringen, UD, hos åklagarna och polisen. Tillåt sedan medborgarna att ta del av materialet, så att var och en kan dra sina egna slutsatser, om en organisation som

Arla Gryning, och personer som Anti Avsan, Craig Williamson, George H. W. Bush el. Hans Rausing var inblandade i Palmemordet eller ej.

Källa, Olof Palme var så uppskattad i Sovjet Unionen att han efter mordet 1986 hedrades med ett frimärke

De bästa insatserna hittills för att få fram sanningen om Palmemordet har utförts av privatspanare som Gunnar Wall , Anders Leopold och Ole Dammegård.

Debattartikeln i AB kräver att någon skall dömas. Tyvärr är denna intension dömd att misslyckas, eftersom många av dem som skall döma, själva bör dömas. En sanningskommission av typ Sydafrika skulle, efter att svenska folket fått titta på hela utredningsmaterialet, vara ett mycket mera effektivt verktyg att bringa fram sanningen. För det är sanningen som är viktigast idag, inte att någon sitter i fängelset.

Först då kan Sverige befrias från det nationella trauma som Palmemordet innebär och i samband med det, kommer samma sak att ske med den varböld som går under namn M/S Estonia. Bägge dessa trauman är nämligen nära förknippade med varandra, och i sin tur kommer detta att medföra en befrielse för Sverige från främmande makters ok.

Här länk till den viktiga intervju som vaken.se gjorde med Ivan von Birchan, ang. CIA:s inblandning i Palmemordet, i det fall ni hittills inte ha sett denna:

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.