När Estoniaexperten Henning Witte filmbevisar hål i skrovet för 10 år sedan är det knäpp tyst, MI6 lyckades bättre

2020-10-24 19:02

källa Faktagruppen

För 10 år sedan lade jag, Henning Witte, upp filmen Estonias stora hemliga hål på WTV. Där fanns filmen på Vimeo och ett år därpå även på Youtube. De enda som tog upp inslaget då var vaken.se . Annars var det knäpp tyst.

När jag den 22 oktober 2020 googlade Estonias hål kom min YouTube film direkt på sidan 1. Idag har Google tagit bort den från sökfunktionen. Filmen hade före den nya Discovery dokumentären om Estonia under nio år samlat ca. 33 000 klickar, men efter den nya filmen är den nu uppe i över 120 000 klickar. Dessutom talar mycket för att Google systematiskt minskar mina klickar.

I min bok M/S Estonia sänktes från 1999 beskrev jag hålet, som Håkan Bergmark också hade sett readn i början av oktober 1994, under kapitlet Hålet på däck 0 på sidan 148 ff:

citatet från boken visas inte

källa, det nya hålet som Discovery/MI6 upptäckte

Nu när den förmodligen av MI6 kontrollerade filmen från Discovery publiceras till Estonias 26-års dag 28.09.2020 blir samma ämne en världssensation.

Man ska dock inte tro att de norsk/svenska filmmakarna redogör för hålet som jag, Henning Witte, bevisade redan för över 20 år sedan, som är ett annat hål längre fram nära bogen. Tvärtom ljuger de folket rakt in i ansiktet och säger att inget hål har dokumenterats tidigare. De nämner i del 5 av serien vaken.se, vilket indikerar att de sett mina bevis om hålet på Estonias styrbordssida där, då vaken inte mobbades av Google, som jag.

Erik Ridderstolpe från Sveriges Radio vilseleder allmänheten också genom att påstå att ingen skada har dokumenterats tidigare på Estonias skrov. Han är den ende svenska journalisten som bevakade Estonia-frågan från första början och för samma media. Vi hade då en bra kontakt och därför ringde jag honom nu flera gånger, men han svarade inte. Våra telefonnummer har inte heller ändrats under de senaste 26 år så han kunde ju se att jag ringde.

Varför mobbar SR, Discovery, Google och alla de andra fulmedia mig ännu idag, trots att det nu bevisades att jag hade rätt redan för mer än 20 år sedan? En av mina tittare kom med kommentaren: 

"Helvete, den här killen har haft rätt hela tiden...." som fick nästan 400 likes- ---------------------------Mobbningen av mig sker därför att alla dessa aktörer kontrolleras av Deep State, som inte vill att det kommer fram att M/S Estonia sänktes med flit, att det var Sveriges värsta massmord genom tiderna. Därför fördröjde Discovery-folket beviset om det nya hålet med mer än ett år. De hade mycket pengar (förmodligen av MI6) redan före upptäckten och filmningen av hålet tre dagar före 25-årsdagen den 28 september 2019 och borde naturligtvis offentliggjort hålet redan för ett år sedan. Att de filmade ytterligare ett hål på styrbordssidan som de än idag inte publicerade indikerar att de gör allt för att folk inte ska fatta misstanken om ett attentat. Alla de bombbevis från mig och Jutta Rabe har Discovery också tjuvhållit. I motsats till de norsk/svenska filmmakarna är jag en av Sveriges ledande Estoniaexperter, efter 23 års processande i Paris för nästan 1 000 Estonia-anhöriga och överlevande. Dessutom har jag själv fått lida mycket för att jag vågade bevisa hålet och bomberna på Estonia. Jag smutskastades av SvD och AB, förlorade därför nästan alla mina svenska klienter och min bostad i Stockholm, för att undvika en konkurs. Sedan dess är jag svartlistat, även hos bankerna, och många betecknar mig som foliehatt och konspirationsteoretiker. Jag brukar då invända att jag är en konspirationspraktiker, vilket jag fick uppleva i den stora Estonia-konspirationen mot Estland, Sverige och mig. Jag är dock tacksam att jag trots många hot fortfarande lever i motsats till en rad obekväma Estonia-vittnen.
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.