21 år efter Estonias förlisning fortfarande mind control mörkläggning

2015-09-28 21:17

källa: Thomas Gottschalk i den tyska TV-showen Wetten Dass, som var extremt populär under hans ledning

När Jutta Rabe och jag hade som mest att göra med produktionen och marknadsföringen av M/S Estonia filmen Baltic Storm 2002 och 2003 i Tyskland, anlitade hon svärsonen till Rudolf Augstein, Der Spiegels grundare, Michael Radtke, för en mycket kostsam PR-kampanj.

Vi var med vårt projekt Baltic Storm, innan det ens hade visats på bio, i samtliga viktiga tyska media med speciella high lights som Kerner-show (motsvarar Skavlans) och Wetten Dass med Thomas Gottschalk. I Sverige har det inte funnits en TV-show under de senaste 15 år som jämförelsevis varit lika populär som Wetten Dass i Tyskland. Thomas Gottschalks flickvän var bästis med Jürgen Prochnows flickvän Birgit Stein och på den vägen kunde vi slinka in i Wetten Dass bara några få dagar innan biopremiären. Prochnow är en av Tysklands mest kända skådisar, som även lyckades göra karriär i Hollywood, litet som Stellan Skarsgård. Prochnow spelade mitt alter ego, de anhörigas ombud som letar efter Estonia-sanningen och råkar riktigt illa ut.

Baltic Storm hade fått mestadels bra kritiker i förväg, innan den premiärvisades i Berlin på Alexanderplatz den 16 oktober 2003. Filmen hade fått pengar från samtliga tyska Filminstitut, NDR, Arte och den engelska samt tidigare även den danska staten, sammanlagt ca. 9 miljoner EUR.

I samband med Berlin-premiären visades Baltic Storm i 300 biografer över hela Tyskland och några i Österrike. Efter den enorma hypen förväntades höga antal med biobesökare åtminstone den första biokvällen, en bra box office. Vi räknade med minst 100 000 biobesökare den första helgen. Det blev enbart ca.14 200.

Chocken hos Jutta, mig och alla andra insiders blev stor. Hur kunde det vara möjligt? Om box office hade rasat efter den första helgen hade det kunnat bero på dåliga vitsord från publiken, men redan första dagen? Trots att vi hade haft tyska gammelmedia på vår sida och ingen stark konkurerande film på den tiden, bara Kill Bill?

Vi kunde aldrig hitta en vettig förklaring till denna desaster som kostade oss väldigt mycket pengar.

Idag vet jag, svinen använde mind control, den moderna teknologin för mass mind control, där de med satelliter eller via mobiltelefonnätet kan sprida budskap och kommandon, typ: besök inte Baltic Storm, den är värdelös!

Då kände jag inte till att mind control kunde användas på så breda befolkningsdelar. Jag kände enbart till den gamla metoden med individuell programmering, som man gjorde september 2003 med Anna Lindhs mördare, Mijailo Mijailovic. Då hade jag skickat ett 19-sidors PM om hur mind control fungerar till hans ombud samt alla viktiga media och politiker i Sverige, utan att ens erhålla ett svar.

Mind control är nyckeln till att sanningen om M/S Estonias förlisning mörkläggs än idag. Jag kunde inte hitta ett endaste inslag om Estonias 21-års dag på Nätet idag. Dessutom: när man googlar efter ordet Estonia kommer White TV:s inslag inte med. Någon på Google konspirerar mot White TV, som är en av de mest besökta Estonia-källor på Internet med en egen meny för Estonia.

Till 20-års dagen var det mycket i gammelmedia, men enbart mörkläggnings information. Inte en enda journalisthora hade då kommit med frågan, varför ingen hade ställts till svars för Estonia-katastrofen efter 20 år. Ingen frågade efter Estonia-rättegången som då och även idag, 19 år efter stämningsansökan, fortfarande pågår i Paris.

När jag kort efter 20-års minnet för M/S Estonia ringde runt till fulmedias redaktörer och ställde dem till svars varför de inte tog upp ansvarsfrågan och den fortfarande pågående rättsprocessen, fick jag enbart god dag yxskaft svar, som var så primitiva och innehållslösa, att jag inte ens ville publicera dem.

Alla dessa journalister, redaktörer, politiker, åklagare, domare, skribenter, forskare och även anhöriga är under mind control. Detta är skrämmande!

Sedan många år har inte en enda av mina Estonia-klienter hört av sig till mig längre och frågat efter Estonia-rättegången. Inte heller någon från de få anhörigföreningar som är kvar. Alla har de fått mind control släggan i huvudet. Så hemskt!

Hittade ingen bra ny film om Estonia så det får bli en gammal med ämnet att även själva färjan var under mind control, fjärrstyrning med modern teknologi.

Annan Estonia forskning på White TV:

Hela Sverige ljuger om Estoniakatastrofen;

Chalmers Estonia-ljuger för hela världen; svensk vetenskap en hora;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.