Att skydda sig mot personangrepp med skalärvapen

2014-02-17 21:06

Ivan Björn är idag gästskribent på White TV. En längre version av inslaget kan ni se på Ivans mycket intressanta hemsida: Ivans Blogg. Istället för en film länkas till mycket vacker musik, som Ivan också har på sin blogg:

På denna länk (http://www.prahlad.org/pub/bearden/powers_of_weapons.htm ) kan du läsa om vad man kan använda skalärvapen till. Här ska jag försöka redogöra för hur man ska skydda sig när man är anfallen som person med dessa starka vapen.

Här nedanför följer en anvisning i punkter:

När du är anfallen får du absolut inte vara rädd!
Stråla ut Kärlek
Dra dig tillbaka från formen till formlöshet
I formlösheten har du eliminerat energin som vill skada dig

(Sedan kan du bygga på med punkt 5 och 6 = frivilligt)

Följ sedan skalärenergin till dess källa
Utstråla kärlek mot förövarna

För att förstå ovanstående måste vi förstå vissa energi principer.

Princip ett: ALLT ÄR VILLKORSLÖS KÄRLEK.
Princip två: Vi har frivilligt skapat denna illusion av begränsning och lidande för att förstå vad kärleken egentligen är.
Princip tre: Du har fri vilja att dra dig undan från denna lek när som helst och återvända till Källan.
(Du drar dig undan genom att rikta en klar avsikt mot din önskan. Du riktar din uppmärksamhet och energi mot det du önskar och vill uppnå.)
Princip fyra: Vi har frivilligt kommit överens om att plocka ihop det vi egentligen Är och manifestera det. D.V.S. vår Gudomlighet och den Villkorslösa Kärleken.


Steve Greers erfarenheter beskrivna i hans bok Den dolda sanningen: http://ivansbj.blogspot.se/2013/05/den-dolda-sanningen.html

Han skriver så här: Jag somnade så fort jag la mig. Ett par timmar senare har jag vaknat. Jag kunde inte lyfta upp armar, jag kunde varken röra mig eller vända mig. Mitt fysiska tillstånd var helt fysiskt paralyserad. Jag visste vad som pågår; jag var träffad och styrd av ett elektromagnetiskt vapen. Det kom in genom fönstret som var ovanför min säng. Verkan av detta vapen har jag känt i mitt rum som ett extremt stark känsla av ondska och förtvivlan. Jag har aldrig upplevd något liknande. Jag skulle vilja säga att de försökte riva bort min astrala kropp från den fysiska kroppen. (För resten de flesta pseudokidnappningar är en extraktion av den astrala kroppen.) Skuggregeringen har på detta sätt gett mig till känna att de menar allvar och de ville kidnappa mig. De ville övertyga mig om att utomjordingar är onda och att man ska vara rädd för dem.
Jag visste att detta är människo skapelse. Den enda sak som jag kunde göra var att vända mig till Gud. Jag har gått in i ett tillstånd av transcendent sinne och Guds medvetande. Så fort jag klarade av detta så har min individualitet skingrats i det oändliga och den destruktiva gruppen hade inte makt över mig längre. I den tillstånd existerar det inte något ”jag” förstår ni vad jag menar? ”Överge dig själv och du kan gå på vatten” Att vara inget betyder att man är överallt. Människor som blev anfallna med dessa vapen gav jag ett råd: ”Den enda möjlighet hur man kan komma undan är att förstå styrkan i transcendens ”Jag” och låta sin individualitet upplösas så att den blandas med havet av det OBEGRÄNSADE.” Så fort jag återgick till min individualitet och min realitet, så har deras anfall återkommit igen….

För att läsa en komplett version av detta se Ivans Björn blogg: länken: http://ivansbj.blogspot.com/2014/02/att-skydda-sig-mot-personangrepp-med.html

Se även på White TV: Guld skyddar mot mind control / tankekontroll