Mind Control genom nanoteknologi, ultraljud och skalärvågor

2012-11-14 19:47

Sensationellt bra film från Rumänien. Ett måste för alla! Jag har aldrig fått en så bra förklaring hur nanoteknologi fungerar för att fjärrstyra människor (mind control), utan att de är medvetna om det. I filmen kommer agenter och vetenskapsmän från USA, Ryssland och Rumänien till tals. Inledningsvis förklaras begreppet radionics och ultraljudsvapen, som kan framkalla känslor, cancer och hjärtinfarkt på distans.

Vetenskapsmännen förklarar att allt hänger ihop och kommunicerar med varandra, man får veta vad skalärvågor är, hur de fungerar och att de är snabbare än ljuset. Elektrosmog från mobiltelefonteknologin är skadliga skalärvågor. Remote viewing, fjärrsyn, förklaras (Lyn Buchanan).

Den första ryska presidenten Boris Jelzin blev attackerad av psi-vapen som hade gömts i Kreml. 1989 skall ryska psi-krigare ha sänkt en amerikansk atomu-båt av Trident klassen. White TV kunde inte hitta någonting som bekräftar detta på Internet. Den ryska källan låter dock trovärdig; förmodligen ytterligare en amerikansk mörkläggning.

I slutet på filmen tematiseras grundläggande, men hemlighållen fysik, som den 100:e apans princip. Man påstår att materia egentligen inte finns, vilket stämmer ganska bra överens med uppfattningen att vår värld enbart är en illusion (det ända som verkligen finns är kärlek). Filmen missar dock att påpeka, att elektroner, protoner och neutroner är dubbla virvlar, se här närmare Prof. Konstantin Meyls forskning, som upptäckte den s.k. potentialvirveln.

ATLANTIS från AIMGroup, räddning för mind control offer (ti)?

 

Filmen hänvisar i sin reklam till ett rumänskt instrument, ATLANTIS, som påstås ge skydd mot psychotroniska (mind control enligt rysk terminologi) attacker på sidan aimgroup. Jag rekommenderar att några TI:s slår sig ihop och testköper en ATLANTIS för 380 EUR.